כותרות אחרונות
Search

ניחוח צרפתי במלונות דן: מלונות דן בשיתוף פעולה עם שוקולד VALRHONA מציגים את "שבוע וולרונה במלונות דן". 27- 31 במרץ 2016

ניחוח צרפתי במלונות דן

מלונות דן בשיתוף פעולה עם שוקולד VALRHONA מציגים את "שבוע וולרונה במלונות דן"

במסגרת הפעילות, מלונות הדלקס של הרשת – "המלך דוד" ירושלים, דן אכדיה, דן תל-אביב ודן אילת –  יציעו לאורחי המלון והקהל הרחב מגוון קינוחים כשרים ומפתיעים המשלבים את שוקולד וולרונה האיכותי.

כל מנות הקינוח יוצעו במחיר אחיד – 35 ₪ למנה

הפעילות תתקיים בין התאריכים: 27- 31 במרץ 2016

velarone 2
מלונות דן מציגה את שבוע וולרונה ברשת בתמונה עוגת שוקולד דרום אמריקנית צילום: בנימין אדם

בין המנות שישלבו את שוקולד וולרונה ויוצעו לקהל הרחב במלונות הדלקס של רשת דן: עוגת שוקולד דרום אמריקנית (SOUTH AMERICAN CHOCOLATE CAKE), 30 שנה של ג'ואנחה (30 YEARS OF GUANAJA), טיילת האיים הקריביים (CARRIBEAN PROMENADE), רביולי שוקולד (CHOCOLATE OPEN RAVIOLI) ו-"היער השחור" שלי (MY SWEET "BLACK FOREST"). מחיר המנות הינו אחיד והוא 35 ₪ למנה.

בנוסף, מלונות דן תארח את ג'יאנלוקה פוסטו, השף קונדיטור הבכיר של שוקולד VALRHONA מצרפת לסדנאות מקצועיות מיוחדות עבור השף קונדיטורים של מלונות הרשת, בהם יעברו הכשרה מיוחדת לעבודה עם השוקולד האיכותי. הסדנאות ייערכו בבית הספר דן גורמה בתל-אביב.

velarone 3

מלונות דן מציגה את שבוע וורלונה ברשת בתמונה 30 שנה של ג'ואנחה – צילום: בנימין אדם

השף קונדיטור האיטלקי ג'יאנלוקה פוסטו לאחר התמקצעות במסעדות מובילות באיטליה כיום מייעץ בתחום הקונדיטוריה ברחבי העולם. פוסטו פרסם ספרים רבים וזכה בפרסים מכובדים רבים לאורך השנים, בניהם בשנת 2012 הוכתר כשף קונדיטור הטוב באיטליה. בשנת 2014 הוא אף השתתף בתוכנית מאסטר שף האיטלקית.

חברת וולרונה נוסדה ב-1922  בידי אלבריק גירונה, שף קונדיטור מעמק הרון שעד היום שומרים בחברה על הסטנדרטים והאיכות ברמה הגבוה ביותר שהציב. מרכז הייצור העיקרי התחיל בעיר קטנה בצרפת בשם  טן-ל'ארמיטאז' בארמיטאז', אזור גידול יין הסמוך לליון וכמו שיין מיוצר כך גם השוקולד. המותג מתמקד ביצור ושיווק שוקולד יוקרה בעולם למסעדות, קהל מקצועי וכן לצריכה פרטית. לוולרונה קו מוצרים ייחודי הכולל ממתקי שוקולד, קוביות שוקולד, ברים ושוקולד לפי משקל. כמו כן, מוצרי אפייה, תרכובות שונות, ושוקולד גולמי לאפייה ובישול. השוקולדים של וולרונה מופצים ב-60 מדינות ברחבי תבל. מיטב הקונדיטורים במסעדות הגורמה, הקונדיטוריות, והאופים ברחבי העולם עושים בו שימוש יום יומי במאפים, מוצרי קונדיטוריה, פרלינים, קינוחים ועוד. מותג השוקולד העולמי "וולרונה" מיובא לישראל על ידי "יקב תשבי" שהנו המשווק הרשמי והבלעדי של השוקולד בארץ.

velarone 4

מלונות דן מציגה את שבוע וולרונה ברשת בתמונה טיילת האיים הקריביים צילום: בנימין אדם