כותרות אחרונות
Search

"עוף טוב" מציעה מתכון של טוסט כריך סלמי איטלקי חם כי בין "ZOOM" ל- "ZOOM" לא חייבים לצום!

צילום: דן פרץ

 

בין "ZOOM" ל- "ZOOM" לא חייבים לצום!

"עוף טוב" מציעה מתכון של טוסט כריך סלמי איטלקי חם

 

 

 

בתקופה בה רבים שוהים ימים ארוכים בבית, בעיקר בני הנוער הלומדים ב-ZOOM, חשוב להקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת שתאפשר לתלמידים להישאר ערניים, ממוקדים ובעיקר שבעים.

"עוף טוב" מציעה מתכון נהדר, מפנק ומנחם, כזה שאפשר להכין בקלות ובמהירות בין ZOOM אחד למשנהו:

 

טוסט כריך סלמי איטלקי חם

 

צילום: דן פרץ

 

מצרכים לשתי מנות:

2 לחמניות עגולות

5 פרוסות סלמי איטלקי של עוף טוב לכל לחמנייה

חרדל / קטשופ / מיונז לפי העדפה.

 

להרכבת הכריך:

  1. מסדרים 5 פרוסות סלמי איטלקי רחבות בצורת מניפה עגולה בה כל פרוסה חופפת את השנייה ובולטת ממנה במקצת. מחממים מחבת על אש בינונית.
  2. כשהמחבת חמה, מניחים מעליה את מניפת הסלמי, ללא שמן, ומניחים לנקניק להיצרב היטב.
  3. הופכים את המניפה בזהירות בעזרת תרווד וצורבים גם את צידה השני. בינתיים מדליקים את הטוסטר.
  4. חותכים את הלחמניות לרוחבן ומורחים חרדל / קטשופ / מיונז או את שלושתם ביחד בנדיבות על שני חלקי הלחמנייה. מניחים במרכז הלחמנייה את מניפת הסלמי, כך שיישארו שוליים של לחמנייה מרוחים בחרדל.
  5. סוגרים את הלחמנייה ומחזירים למחבת בה טוגנה המניפה.
  6. מניחים מעל הלחמנייה תחתית מחבת נוספת שחוממה מראש, ליצירת אפקט של טוסטר חם וכבד. צורבים את הלחמנייה היטב, הופכים פעם אחת ומגישים חם, לצד ירקות טריים, ע מלפפון חמוץ וכוס גזוז.