רות סירקיס – ארוחות פסח.!
ליל הסדר, חול המועד והמימונה.
- הוצאה: ידיעות ספרים, ר. סירקיס
- תאריך הוצאה: מרץ 2016
- קטגוריה: בישול
- מספר עמודים:96 עמ' מודפסים
תקציר
לאכול טוב בפסח:
הספר ארוחות פסח מציע שפע מתכונים טעימים ומעניינים לארוחת ליל הסדר, לכל ימי חול המועד, למבחר עוגות ועוגיות ולסיום מתוק בערב המימונה. תמצאו בו הצעות לתפריטים, טיפים להתארגנות לקראת הכנת ליל הסדר ורעיונות לאירוח קל במהלך החג.
טעמים מסורתיים ורבגוניים:
הספר ארוחות פסח מציע לא מעט מהאוצרות הקולינאריים של מטעמי פסח מסורתיים שמאפיינים את מטבחיהן של קבוצות שונות בישראל. זה מאפשר שילוב מתכוני פסח חדשים, שאינם חלק מהמסורת המשפחתית שלנו ותורם לרבגוניות של מאכלי החג.
התארגנות קלה:
בספר ארוחות פסח מקבלים המאכלים המסורתיים נגיעות עדכניות כדי להקל את הבישול ואת ההתארגנות. המתכונים מאפשרים שימוש במצרכים מוקפאים ובמכשירי מטבח יעילים כמו מעבד מזון, מיקרוגל ומקפיא.
דגש על אכילה בריאה:
בספר ארוחות פסח נעשה שימוש רב בירקות ובפירות, בעיקר במתכוני ארוחות החג ובמתכוני חול המועד. בין אם מכינים מנות ראשונות, עיקריות, פשטידות, תבשילים או סלטים – כולם מכילים ירקות, פירות ועשבי תיבול ריחניים.