רשת בתי הקפה "גרג" מציגה קינוח מנצח לחג השבועות
רשת קפה גרג חושפת את המתכון המנצח: לעוגת גבינה – מוס מסקרפונה עם שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו
רשת קפה גרג משיקה לחג השבועות בכל סניפיה עוגת גבינה חגיגית במיוחד: מוס מסקרפונה עם שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו, וחושפת את המתכון להכנה גם בבית. עוגת המוס מסקרפונה בציפוי שוקולד משלבת בתוכה שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו. העוגה עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד.
מתכון לעוגת גבינה – מוס מסקרפונה עם שוקולד ולרונה לבן במילוי פרלין קרמו
מצרכים:
350 גר' מטבעות שוקולד לבן ולרונה,
מוס מסקרפונה – גבינת מסקרפונה 380 גר,
גבינת שמנת 380 גר,
200 גר חלב,
1 מקל וניל ( תוכן ),
40 גר סוכר,
8 גר ג'לטין עם 40 גר מים
אופן הכנה:
מחממים את החלב עם המקל וניל והסוכר ומוסיפים את הג'לטין עד שמקבלים מרקם אחיד ומכבים את האש,
יוצקים את המסה החמה על המטבעות שוקולד הלבן ומחברים את המסה למרקם אחד,
מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים ומערבבים הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד ומסה חלקה,
מקציפים את השמנת מתוקה הקצפה רכה ומקפלים לתוך השמנת המוקצפת את המסה ומחברים הכל יחדיו.
מצרכים למלית פרלין קרמו:
250 גר חלב,
165 גר שמנת,
3 גר ג'לטין מעורבב עם 10 גר מים,
4 חלמונים,
240 גר שוקולד ולרונה מריר
אופן הכנה:
מחממים על האש חלב ושמנת , לקראת רתיחה מוסיפים ג'לטין, עושים השוואת טמפ' עם החלמונים ומחזירים לבישול קצר ועדין על האש עד שהמסה מסמיכה ( מרקם כמו של טחינה ), יוצקים על השוקולד המריר וטורפים עם מטרפה עד שמקבלים מרקם חלק, יוצקים לתבנית שקעים פרלין ומקפיאים.
מצרכים לקראנצ' נוגט:
100 גר שוקולד מריר ולרונה
100 גר מחית נוגט ולרונה
90 גר קורנפלקס
אופן הכנה:
ממיסים את השוקולד המריר על בן מארי ומוסיפים את הנוגט ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים את הקורנפלקס ומאחידים.
מצרכים לציפוי גלאסאז' שוקולד ולרונה:
200 גר שמנת מתוקה, 200 גר שוקולד מריר ולרונה,
אופן הכנה:
מחממים את השמנת, לפני רתיחה מכבים ומוסיפים על השוקולד ומאחדים את המסה עד לקבלת מרקם חלק.
מוזגים את הציפוי כאשר הקינוח קפוא על משטח רשת ומכסים עם הציפוי את כל הקינוח ונותנים לו להתקרר,
בתאבון !