תל אביבים ומהפריפריה המכורים לטוגנים הולנדים, יכולים לנשום לרווחה !
רשת "צ'יספטאר" חוזרת בגדול לאבן גבירול ומתכננת להקים סניפים נוספים ברחבי ישראל.
"צ'יפסטאר" רשת הצ'יפס ההולנדי הראשונה בישראל מרימה את הרף עם מתכון ייחודי ומתקני טיגון ייחודיים שיובאו מאיטליה.
מומלץ בחום !
רשת "צ'יפסטאר" רשת הצ'יפס ההולנדי הראשונה בישראל פותחת מחדש סניף באבן גבירול 85 בתל אביב ומחזירה אותנו לימים הטובים של נקניקייה, צ'יפס וגזוז בטעמים. מחיר הקונוסים יעמוד על 16 שקל לקונוס קטן במנה של 220 גרם, 22 שקל לקונוס בינוני שבו 440 גרם צ'יפס ולרעבים במיוחד, מוצע קונוס ענק שבו 900 גרם צ'יפס הולנדי ב-29 שקל בלבד.
כמיטב המסורת של צ'יפסטאר לצ'יפס יצורפו רטבים יעודיים ומיוחדים ביניהם: תערובת בצל קצוץ, חלפיניו, מיונז קארי, מקסיקנה, אלף האיים, שזיפים חמוץ מתוק, ויניגרט הדרים, ברביקיו, שום שמיר לצד הרטבים הקלאסיים – מיונז הולנדי וכמובן קטשופ.
לקהל שרוצה להתמודד עם אתגרים חדשים, מציעה צ'יפסטר את סדרת המיוחדים למאנצ' הכוללת תוספת זעתר, שומשום, או בגזרת המותקים רוטב שוקולד או סירופ מייפל בשילוב עם סוכריות קופצות.
בצ'יפסטאר מציעים בנוסף תוספת נקניקיות עגל או מרגז שיימכרו כתוספת על הצ'יפס או בנפרד לבחירה.
הסניף כשר ואינו פתוח במהלך השבת, מצ'יפסטאר נמסר בנוסף כי: כרשת בינלאומית אנו מעוניינים לפתוח סניפים נוספים בישראל בקרוב, שיתווספו לסניף הדגל בתל אביב. בישראל עשינו הכל על מנת שהלקוחות בישראל יקבלו צ'יפס איכותי בהתאם לסטנדרטים הבינלאומיים של הרשת.
בצ'יפסטאר מתגאים במכונות טיגון משוכללות וממוחשבות שהגיעו הישר מאיטליה. הציפס שמטוגן בשני שלבים, מטוגן בשמן לוהט בחום גבוה במיוחד, קודם לטיגון ראשוני ולאחר מכן לצריבה. השמן במכונה הייחודית לצ'יפסטאר עובר כל הזמן בפילטר מיוחד אשר שומר על איכות השמן וטעם הצ'יפס.