כותרות אחרונות
Search

רשת "S0-bing" תשתתף בפסטיבל הקינוחים "SWEETIES" בקניון שרונים – 2.7.2019 – 5.7.2019

רשת "S0-bing" תשתתף בפסטיבל הקינוחים "SWEETIES" של קניון שרונים.

2.7.2019-5.7.2019

הכניסה לפסטיבל חינם!

מחיר המנות עד 30 שקלים

 

צילום: אבי בר

 

 

מותג הקינוחים הקוריאני סו-בינג, אשר כבש את החייך הישראלי ופועל באמצעות 2 סניפים בעיר תל אביב,  ישתתף בפסטיבל הקינוחים, SWEETIES, שיתקיים בקניון שרונים. הפסטיבל יתחיל ביום שלישי 2.7.2019 ויימשך עד יום שישי 5.7.2019 (4 ימים).

 

דני ללזרי מבעלי סו בינג – צילום: אבי בר

 

באי הפסטיבל ייהנו ממגוון רחב של קינוחים, אך יותר מכל  ייחשפו ויכירו מקרוב את התופעה שכובשת את הקהל הישראלי בהמוניו וקהילת הקיי פופ המקומית בפרט: קינוחים קוריאניים.

 

צילום: רותי דותן

 

במסגרת הפסטיבל תפגשו בדוכן של  So-bing מנות שלג חלב מגוונות כגון:

מנת שלג שוקולד אקספרס המכילה שלג חלב דל קלורי מקוריאה, קרם שוקולד, בראוניז, אוריאו, פנינים וקצפת (המחיר 30 שקלים)

 

צילום: יח"צ

 

כן מגוון משקאות קיץ מרעננים כמו:

משקה טפיוקה באבלטי שהוא מבוסס על טפיוקה אמיתית וטריה בבישול יומיומי, משקה תה וחלב שניתן להוסיף לו טעמים אסיאתיים מיוחדים ומקוריים כגון:  מילק טי, פרדייז גארדן (גן עדן), טרו, גרין טי, מאצ'ה ועוד.  (המחיר 25 שקלים)

 

חליטת תה מחיר 25 שקלים להשיג ברשת סובינג צילום שי בן אפריים

 

משקאות מנורה עם LED

משקה ברד מחליטות תה קרות בכוס בצורת מנורה עם תאורת לד מדליקה, בצירוף פופינג בובה בטעמים אסייתים מקוריים. כוס הלד זוהרת ומקנה חווית שתייה מהנה וזוהרת (הכוס נשארת אצל הלקוח).

המשקה נמכר בטעמים : אבטיח ופירות יער, לימונית לואיזה ותה ירוק  (המחיר 25 שקלים)

 

גלידת מאצ'ה צילום רועי שר

 

גלידת מאצ'ה (תה ירוק גרוס)

מבוססת על חלב ו-100% מאצ'ה קוריאנית. (מחיר 20 שקלים)

 

ימי ושעות פעילות  הפסטיבל:

יום שלישי 2.7.2019 17:00 – 23:00

יום רביעי 3.7.2019 17:00 – 23:00

יום חמישי 4.7.2019 17:00 – 23:00

יום שישי 5.7.2019 09:00 – 15:00

 

רקע סו-בינג:

קינוח הסובינג הוא קינוח דל קלוריות קוריאני הפופולרי בעולם אשר עלה לישראל לפני שנה וכבר כבש את החייך הישראלי. לעצם העניין הקינוח הוא פתיתי שלג חלב (המזכירים בצורתם החיצונית שבבי קוקוס)  היורדים ממכונה מיוחדת תוצרת קוריאה ונערמים כהר שלג בשכבות בתוך קערה קפואה. בין שכבות השלג מתחבאות תוספות שונות ומעל השכבה העליונה מניחים מגוון עצום של תוספות שונות שיחד מייצרות את הקינוח המיוחד. בין התוספות: שוקולד, תותים (בעונה), בננה, מנגו, אבטיח,

מלון, דגני הבוקר, אבקת סויה קלויה ואפילו תה ירוק.