כותרות אחרונות
Search

"תבואות" מציעה לחג השבועות מתכון טעים במיוחד של פסטה "מאק אנד צ'יז" מ"פוזילי" מקמח דורום מלא אורגני, בשאמל וגבינות משובחות.

צילום: אייל קרן

 

"תבואות" מציעה לחג השבועות מתכון טעים במיוחד של פסטה "מאק אנד צ'יז" מ"פוזילי" מקמח דורום מלא אורגני, בשאמל וגבינות משובחות.

 

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים, טבעיים ואיכותיים, מציעה לחג השבועות מנה מנה! פסטה מאק אנד צ'יז מפוזילי מקמח דורום מלא אורגני, בשאמל וגבינות משובחות.

 

"פוסילי פסטה מקמח דורום מלא אורגני" היא פסטה איכותית, תוצרת איטליה, המכילה אך ורק קמח סמולינה מחיטת דורום אורגנית מלאה ומים, ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים.

 

צילום:  אייל קרן

 

קמח מלא עשוי מטחינת כל גרעין החיטה וכידוע, מרבית הסיבים התזונתיים, הוויטמינים והמינרלים נמצאים בקליפה ובנבט הגרעין. בהשוואה לפחמימות ("תוספות") אחרות, האינדקס הגליקמי של פסטה נמוך (כלומר, היא מתעכלת לאט ומספקת אנרגיה לזמן ארוך) ופסטה מחיטה מלאה – משביעה אף יותר מפסטה רגילה. היא אף משביעה לזמן ארוך יותר אם מכינים אותה "אל דנטה". יתרון נוסף טמון בעובדה שהיא מכילה ויטמינים (E ו-B), נוגדי חימצון, חלבון, חומצות שומן ומינרלים כמו ברזל, מגנזיום וסליום.

 

הפסטה כשרה פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת ארגון STAR-K.

 

מחיר: 8.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם. להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

 

 

"תבואות" מציעה מתכון למאק אנד צ'יז:

 

צילום: pixabay

 

חומרים:

1 חבילה של פוסילי מקמח דורום מלא אורגני של "תבואות" (500 גרם)

75 גרם חמאה

3.5 כפות קמח לבן

4 כוסות חלב

3/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל לבן

1/2 כפית שום גבישי

1/4 כפית אגוז מוסקט

100 גרם גבינת גאודה מגוררת

100 גרם גבינת צ'דר מגוררת

50 גרם גבינה בולגרית מפוררת

** לפיזור מעל: 50- 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (מי שמעדיף טעם דומיננטי יכול לבחור אמנטל, קשקבל, פקורינו או צ'דר)

 

אופן ההכנה:

  • להכין את הפסטה לפי ההוראות אך להשאירן מעט נוקשות (כ-2 דקות פחות מהזמן שלרוב אתם מכינים). לסנן, לשטוף ולהשאיר בצד.
  • להמיס את החמאה בסיר. להוסיף את הקמח ולערבב היטב. להסיר מהאש. להוסיף את החלב, לערבב ולהחזיר לאש נמוכה-בינונית, להוסיף תבלינים. לערבב עד שהרביכה מסמיכה. להסיר מהאש.
  • להוסיף את הגבינות ולערבב.
  • לחמם תנור ל-180 מעלות.
  • לשמן תבנית פיירקס מתאימה. לערבב את האיטריות ותערובת הבשאמל והגבינות, ולשטח את התערובת בתבנית. לעטוף ברדיד אלומיניום ולאפות 20 דקות.
  • להוציא מהתנור ולהסיר את הרדיד. לרסס במעט שמן זית ולפזר מעל את המוצרלה. להחזיר לתנור לעוד 10-15 דקות, להשחמה.