מנת בר ים על הפלנצ'ה הרברט "סמואל ריץ" קרלטון הרצליה צילום: אסף קרלה
תפריט חג כשר לפסח במסעדת "הרברט סמואל" במלון "ריץ-קרלטון" הרצליה.
לקראת חג הפסח מסעדת "הרברט סמואל" שבמלון "ריץ-קרלטון" הרצליה, תיפתח באופן מיוחד, עם תפריט חג מיוחד כשר לפסח (בהשגחת הרבנות הרצליה).
לרגל החג תיפתח המסעדה גם בצהריים וגם בערב בימים 9-10/4/23. בשאר ימי חוה"מ תהיה המסעדה פתוחה בשעות הערב בלבד.
בין המנות בתפריט:
סלסלת לחמים, שמן זית וזיתים 25 | צלחת חריפים 15 | טחינת שקדים שחורה ומשוייה 15.
סשימי אינטיאס ים תיכוני – טבעות מלפפון, עגבנייה סחוטה, פלפל חריף, שמן זית, קלמטה, פאף קינואה 76/52
טונה אדומה – מעושנת בעשבים ארומטיים, ויניגרט אריסה מרוקאית, סוכרית שומר, טאטוס מיובש 82/58
מהשוק ומהשדה.
סלט עגבניות "הרברט סמואל" 54/42
סלט צבעוני – רוטב תמרינדי, חסה סלנובה, בטטה צלויה, מלפפון ירוק, אנדיב, אפרסמון מקורמל, תרד ניו זילנדי, שקדים קלויים 56
עגבניות – מרק קטיפתי, עגבניות צלויות, פלפלים קלויים, בזיליקום ואורגנו 42
טרי מהים
בר ים – פילה על הפלנצ'ה, ירקות ירוקים, קרם שורשים לבנים, פסטו 145
לברק שלם – אפוי על אבן, קונפי ארטישוק ירושלמי ושומר, מנגולד, ציר לבן, סלסת עגבניות פיקנטית 186
לוקוס מהים התיכון – קבב, קרם פלפלים שרופים, סלט חצילים חם, סחוג עשבים חמצמץ, סקורדיליה 178
בשר מהאטליז
חזה אווז – דלעת בתבלינים חמים, בוקצ'וי, גסטריק תפוזים, קרם גזר וקוקוס, צ'ילי, סלט רענן 136
סינטה – צרוב על פלדה לוהטת, גראטן בטטות, קרם שום ירוק, ציר בקר מצומצם 152
פילה בקר – קרם תפוח אדמה, מח עצם, גרמולטה עשבים, דמי גלאס 186
Limited Edition
ניוקי פטריות – כשל״פ,עלי מרווה,פטריות יער,ציר בקר וכמהין 98
צלעות טלה – צלעות מהגולן, כרוב ממולא טלה ושורשים, סלסת לימון כבוש ועשבים, ציר טלה 236
פריים ריב על העצם – מיושן 40 לילות, ירקות ירוקים אורגניים ותפוחי אדמה צלויים בגרמולטה 68 ₪ ל 100 גר'.
מסעדת "הרברט סמואל" במלון "ריץ-קרלטון" הרצליה – רחוב השונית 4, הרצליה
טלפון 073-203-7596