חג שבועות- בניחוח איטלקי – הכי בסיסי ! בסיס לפיצה ללא גלוטן של בר-אל !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/05/2017חדש על המדף, צרכנותסגור לתגובות על חג שבועות- בניחוח איטלקי – הכי בסיסי ! בסיס לפיצה ללא גלוטן של בר-אל !
למאמר הבאכנס 'עסקים ונגישות' ביוזמת בנק הפועלים ועמותת נגישות ישראל
למאמר הקודםחברת בר - אל מגישה לכם פירורי לחם ללא גלוטן לשניצל ביתי הכי טעים...!
מאמרים נוספים
מיליון שקלים לעמותת "חברים לרפואה" (המיזם שמציל חיים וגם שומר על הסביבה), שזכתה בתחרות "Israel Earth Prize" של טויוטה ישראל.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"30/04/2024