
חג שבועות- בניחוח איטלקי – הכי בסיסי ! בסיס לפיצה ללא גלוטן של בר-אל !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/05/2017חדש על המדף, צרכנותסגור לתגובות על חג שבועות- בניחוח איטלקי – הכי בסיסי ! בסיס לפיצה ללא גלוטן של בר-אל !
למאמר הבאכנס 'עסקים ונגישות' ביוזמת בנק הפועלים ועמותת נגישות ישראל
למאמר הקודםחברת בר - אל מגישה לכם פירורי לחם ללא גלוטן לשניצל ביתי הכי טעים...!
מאמרים נוספים
קבוצת "אשלי לירן" מינתה את אדר' טלי שרמן לתפקיד אדריכלית החברה.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/12/2025



