יקב ירושלים מהיקבים הגדולים בישראל בהובלתו של היינן הראשי סם סורוקה מציע לראש השנה תשע"ח יינות איכותיים לשולחן החג
יקב ירושלים חידש לאחרונה את פניו והצטייד בציוד מתקדם, עם שילוב מיכלי תסיסה חדשים, שדרוג מרתף החביות, מערך הבציר, ציוד מעבדה וגולת הכותרת, קו מילוי חדש ומודרני. כל זאת מאפשר ליקב לייצר יינות איכותיים, זנים חדשים ובלנדים שאסור לפספס.
באירוע לכתבי יין שנערך בטרקלין העסקים בבית התעשיינים בתל אביב, הציגו מנכ"ל היקב ארז וינר והיינן הראשי סם סורוקה לקראת חג ראש השנה יינות איכותיים מזנים חדשים ובלנדים שכדאי ורצוי לטעום.
בין היינות המוצעים ביקב ירושלים לקראת ראש השנה:
רזרב מרלו 2013- היין יוצר תוך הקפדה מרבית לאורך תהליך הייצור כולו, החל בטיפוח הכרמים ועד לביקבוקו. היין מורכב מ- 85% ענבי מרלו, 10% קברנה סוביניון ו- 5% פטי ורדו. ענבי המרלו גדלו בכרם הר ברכה ברום של 870 מטר. היין התיישן במרתפי היקב בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות במשך 3 שנים. גוון היין אדום-רובי עמוק, גוף מלא ועשיר והוא ניחן בארומות קאסיס, דובדבן אדום, אספרסו ושמץ מנטה. כדי לשמור על מלוא טעמיו, לא עבר היין תהליכי סינון. לאורך השנים תתכן הצטברות משקעים טבעיים בבקבוק. טמפרטורה מומלצת להגשה: 16 – 18 מעלות. מחיר מומלץ לצרכן: 75 ₪
גרשטיין שרדונה 2016- יין זה נוצר מענבים שטופחו בשני כרמים ייחודיים בעמק שילה ונבצרו בשעות הלילה הקרירות, בבציר ידני מוקפד. ליין צבע קש חיוור, ניחוחות תפוחים טריים, אגס ומלון עם רמיזות של סיידר וקינמון. טמפרטורה מומלצת להגשה: 12 מעלות. מחיר מומלץ לצרכן: 59 ₪
יין היובל קברנה/מרלו/פטי ורדו 2016 – ליין גוון אדמדם \ סגלגל עמוק, גוף מלא, טעמים עשירים של רימון וכוכבי אניס, טאנינים מלטפים וסיומת פירותית עסיסית. טמפרטורה מומלצת להגשה: 16-18 מעלות. מחיר מוצע לצרכן: 80 ₪
את היינות ניתן להזמין בטלפון 08-6225203
את היין ניתן להשיג בחנויות היין המובחרות
לרשימת החנויות באתר היקב http://jerusalemwineries.co.il/
דפי היין המוצעים לקראת ראש השנה
****************************************
***********************************
אודות יקבי ירושלים
יקב "יקבי ירושלים" נחשב לאחד היקבים הוותיקים בארץ וממוקם באזור התעשייה עטרות בירושלים. היקב נוסד בשנת 1976 על ידי משפחת מנדלסון ובשנת 2006 נרכש על ידי היזם ואיש העסקים מר עופר גואטה. היקב התחדש ושינה את פניו, בציוד, בענבים ובמוצרים אותם הוא מייצר.
לצד מיצי הענבים, החל היקב לייצר יותר ויותר סדרות יין ולעלות באיכויות ובמכירות. ביקבי ירושלים מייצרים 3 מיליון בקבוקי בשנה וכיום היקב הינו בין עשרת היקבים הגדולים בארץ.