כותרות אחרונות
Search

מסעדת Ze Sushi מציינת את יום הסושי הבינלאומי !

יום הסושי הבינלאומי ב-Ze Sushi

 

Ze Sushi משמחת ומרגשת את לקוחותיה כבר 13 שנים ודואגת לתוכן מגוון ורענן עבורם יחד עם חן מאיר השף של הרשת.

 

יום הסושי הבינלאומי החל ב- 18.06 הוא יום חג עבור המסעדות ולקראתו חלק מהמנות המיוחדות בתפריט אשר מושפעות מטעמי העולם, מקבלות דגש על מרכיביהן מהיבשות השונות ויוצעו לסועדים.

 

צילום: יח"צ

 

 

אירופה: BLUE RUSSIAN – רול סלמון מעושן, גבינת שמנת, מלפפון ובצל ירוק בציפוי שומשום. (38 ₪)

יפן: Golden Ginza – רול שרימפס טמפורה, סלמון, מלפפון קצוץ ובצל ירוק במעטפת סלמון. (46 ₪)

אמריקה הלטינית: STRRET RICE CHORISO – צ'וריסו מפורק על אורז מוקפץ עם פטריות שיטאקה, גזר, ביצה טרופה ובצל ירוק. מוגש עם סלט ירוקים חמצמץ של עלי תרד, כוסברה, בצל ירוק, שום כבוש, צ'ילי ואפונת וואסאבי. (59 ₪)

אפריקה: EDO BEEF עמק נעלם – נתחי בקר צרובים, מוקפצים עם פלפל ירוק חריף, בצל סגול ולבן, כרובית, שורש כוסברה ושעועית יפנית. רוטב צדפות ושמן שומשום, מקושט בכוסברה טרייה וצ'ילי חריף. מוגש עם אורז לבן. (65 ₪)

 

המסעדות יקושטו באופן חגיגי ומוזיקה יפנית מדליקה תתנגן ברקע להשלמת האווירה המרגשת.

 

אז תאכלו עם העיניים, תאכלו עם הידיים. זה סושי !

 

צילום: יח"צ

 

Ze Sushi  מטבח יפני עדכני

 Ze Sushi נולד לפני 13 שנים במטבחם הביתי של ענבר ואיב זרוק.  הזוג, שהחליט לפתוח פרק ב', חישב מסלול מחדש ובעקבות אהבתם הגדולה לעולם הקולינריה היפני ולזיקתם לאוכל בכלל, בחרו לגלגל סושי לפרנסתם. חוג החברים שימש כפיילוט לטעימות, לקבלת משוב ולפיתוח המוצר. משם המשיך הזוג, עם המון נחישות והתמדה, והלכו על כל הקופה. השניים הדפיסו פליירים במדפסת הביתית ועברו מבית לבית בעצמם בכדי לפרסם את שירות משלוחי הסושי שלהם (שירות אשר באותה תקופה כלל לא היה שכיח). כך החל הגלגל להסתובב…

 

הטלפון החל לצלצל וההזמנות נערמו, עד לנקודה בה הבינו כי עליהם לשכור נכס ולהעתיק אליו את המטבח הביתי על מנת לגדול ולספק את צרכי לקוחותיהם.

 

מהמטבח הביתי גדל העסק עד לפתיחתו של Ze Sushi בוטיק במתחם בזל בשנת 2006 ובשנת 2015 נפתח הסניף השני במתחם שרונה מרקט הייחודי.

 

מאז ועד היום התרחב העסק הביתי בהדרגה והזוג הקים קבוצה קולינרית המאגדת בתוכה 3 מותגי בית עיקריים:

Ze Shushi, VONG ו88 (קפה אל-נור לשעבר).

קבוצת 2Z מומחית באוכל טוב ואמנות האירוח.

 

צילום: יח"צ

 

מה זאת אומנות אירוח ? שירות מוקפד ואוהב ושימת לב לפרטים הקטנים ביותר: מצלחות הקרמיקה וכלי ההגשה בהם מגישים את האוכל במסעדה, אשר עוצבו על ידינו לטובת הגשה מושלמת עבור כל מנה, דרך חווית המשלוחים, שם פיתחנו אריזות מיוחדות לשמירה על איכות המנות, צורתן וטיבן לביס מושלם ומאוזן ועד למערך השירות וההדרכות הרשתי הנותן את מיטב הכלים לצוות העובדים.

 

מתוך מחשבה עמוקה לשמור על חווית הלקוח כמו במסעדה גם בביתו, ייצרנו אריזות ייעודיות לכל מנה המוצעת בתפריט – לכל אריזה תבנית המתאימה במדויק לסוג המנה ומונעת תזוזות, זאת כדי לשמור על איכות המזון.

 

גורם ההפתעה בכל המארזים שלנו הינו מרכיב בלתי נפרד ממגמתנו לעצב ולהעניק נוחות וחוויה חדשנית ומיוחדת ללקוחותינו בכל מקום: בבית במשרד או באירוע.

 

אהבתם הגדולה של בני הזוג ענבר ואיב לבני אדם, לעולם הקולינריה וזיקתם העזה לאוכל, הם שהניעו אותם ליצור חוויה יפנית אמיתית בלב העיר ובמחיר הוגן לכולם.

 

כבר מהביס הראשון אפשר להבין שאנו לא מאמינים בפשרות או בקיצורי דרך !

 

במסעדה שירותי Take Away או לבוא לקחת (To Go).

 

Ze Sushi, מתחם בזל, אשתורי הפרחי 14, תל אביב.

 

Ze Sushi, מתחם שרונה מרקט, קלמן מגן 3, תל אביב.

שעות פתיחה: 12:00-24:00

טלפון: 1-700-708-989

אתר: www.zesushi.co.il

פייסבוק: לחץ כאן

אינסטגרם: לחץ כאן