צילום: סשה פליט
תחרות הבישול של בית ספר תיכון קולינרי "רימונים" טבריה בחסות "אסם-נסטלה פרופשיונל" !
תיכון קולינרי 'רימונים' טבריה ערכו תחרות בישול ייחודית לתלמידים בחסות "אסם נסטלה פרופרשיונל". עוד בטרם קיום התחרות, ביצעו התלמידים הכנות במשך מספר שבועות תחת פיקוחו של השף עופר עמוס והשף של אסם נסטלה פרופשיונל, עמי ברעם, שליווה את התלמידים והעניק הדרכות מקצועיות בבישול כהכנה לקראת התחרות הגדולה.
במסגרת התחרות שהתקיימה בשבוע שעבר, השתתפו 22 תלמידים מכיתות י"א ו- י"ב, וחולקו ל- 11 צוותים. המשימה שליוותה את התחרות הייתה הכנת שלוש מנות (מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח) בשילוב אבקת קוקוס כרכיב מרכזי. נושא התחרות נבחר כחלק מהשקת מוצר חדש של אסם נסטלה פרופשיונל, אבקת קוקוס. כל המנות שהוכנו בתחרות היו בשילוב המוצר החדש.
לאחר 5 שעות מותחות של הכנה ובישולים, צוות השיפוט של התחרות אשר כלל את חגית אדלר, מנכ"לית אסם נסטלה פרופשיונל, שפים מבית ספר רימונים, ושפים מחטיבתONP של אסם-נסטלה התכנסו לישיבת הכרעה אודות הזוכים. טקס ההכרזה נערך בנוכחות גילה כהנא מנהלת המכללה, הורי התלמידים ותלמידי בית הספר. למקום הראשון היוקרתי, הגיעו נעם וקנין ויהונתן חיוט אשר זכו בפרס שווה במיוחד, מיקסר יוקרתי. במהלך התחרות הכינו למנה ראשונה פילה פורל ברוטב חלב קוקוס, למנה עיקרית המבורגר פטריות, טבעות בצל וירקות מוגשת בלחמניית המבורגר בליווי רוטב חלב קוקוס ולקינוח סיגר במילוי קרם שוקולד וקוקוס.