כותרות אחרונות
Search

חברת "נפטון" מציגה ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי", להכנת מגוון מנות מפנקות לחג השבועות.

 

 

התגעגענו! חוגגים שבועות עם המשפחה ומתפנקים עם מטעמים נהדרים של חברת "נפטון".!

חברת "נפטון" מציגה ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי", להכנת מגוון מנות מפנקות לחג ומציעה מתכונים קלים להכנה של לחם קיפוד ממכר ושל פסטה משובחת ברוטב שמנת.

התגעגענו! חוגגים שבועות ומפנקים את המשפחה והחברים במטעמים נהדרים ומהירי הכנה, ברוח החג. חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי" משובח להכנת מנות טעימות בניחוח איטלקי ים-תיכוני של לחם קיפוד ממכר ושל פסטה משובחת.

 

צילום: אייל קרן

 

הממרח פרווה ומתאים גם לתיבול מנות נהדרות של דגים, עוף, בשר, כריכים, תפוחי אדמה, ניוקי, מרק ועוד…

 

הממרח מכיל: בזיליקום, קשיו, שמן זית, שמן קנולה ותבלינים והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

 

כשרות – פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ בית יוסף.  

 

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 180 גרם).

 

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.

 

 

"נפטון" מציעה מתכונים חגיגיים וטעימים:

לחם קיפוד עם גבינה, שמן זית ופסטו.

 

צילום – שירי כהן, PIXABAY

 

חומרים:

1 כיכר עגולה של לחם משובח (כפרי, לבן או שאור)

ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"

1/2 כוס שמן זית איכותי

300 גרם גבינת מוצרלה (או גבינה צהובה מגוררת)

חופן עגבניות שרי פרוסות דק

** אפשר להכין עם לחמניות עגולות במקום כיכר לחם

  

אופן ההכנה:

  • לחמם את התנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית מתאימה בנייר אפייה. להניח מעל לנייר מלבן גדול של רדיד אלומיניום (בכמות שתספיק לעטוף את הלחם)
  • לחתוך את הלחם שתי וערב, כמעט עד הסוף (כס"מ לפני הסוף), כך שייווצרו "ריבועים" מוארכים בגודל של כ-2 ס"מ (דומה לחיתוך מנגו)
  • לערבב את השמן עם חצי מכמות הפסטו שבמיכל (אם אוהבים טעם יותר דומיננטי, להוסיף עוד מהממרח)
  • להניח את הכיכר החתוכה על התבנית המרופדת. לזלף את ממרח השמן והפסטו בנדיבות בין כל הרווחים של הלחם (לא להתקמצן על השמן שכן הוא הכרחי לקבלת פריכות)
  • ברווחים לפזר גבינה ועגבניות. לעטוף את הלחם ברדיד האלומיניום ולאפות כ-10 דקות. להוציא מהתנור, לפתוח את הרדיד לגמרי ולאפות עוד 10 דקות – עד שהלחם מזהיב ומקבל פריכות וקראנצ'יות
  • להגיש בצלחת מתאימה. תולשים בידיים!

 

פטוצ'יני עם רוטב שמנת-פסטו וגבינה.

 

צילום – שירי כהן, PIXABAY

 

חומרים:

500 גרם פטוצ'יני

50 גרם חמאה

1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן

200 גרם גבינה צהובה מגוררת

ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"

 

אופן ההכנה:

  • מכינים את הפטוצ'יני לפי ההוראות ושומרים חם
  • ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמנת ומחצית ממיכל הפסטו, ומערבבים. מוסיפים גם את הגבינה, ומערבבים
  • שמים את הפטוצ'יני בקערת הגשה ומוסיפים את הרוטב. מגישים מיד

** מי שאוהב טעם חזק יותר של "פסטו", מוזמן להוסיף עוד "פסטו" לרוטב.