כותרות אחרונות
Search

חדש על המדף מחברת "נפטון" – "רוטב לפיצה".

צילום: מיכאל כץ

 

חברת "נפטון" מציגה "רוטב לפיצה", להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" – להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.

 

הרוטב מכיל: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

 

כשרות: פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  

 

מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).

 

צילום: מיכאל כץ

 

להשיג ברשתות:

יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

 

"נפטון" מציעה מתכון להכנת שבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה. 

 

צילום: PIXABAY

 

חומרים:

1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)

1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"

2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת

ביצה טרופה

שומשום

שמן זית כתית

 

אופן הכנה

  • לחמם תנור ל-180 מעלות
  • על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח, למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח, להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט.
  • להסיר את נייר האפייה העליון, למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל.
  • לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות.
  • להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ.
  • להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
  • לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה.

 

* לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך

* גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה

 

חברת "נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד…