צילום: יח"צ קבוצת "שטיר"
"תערוכת ישראפוד 39"
האירוע של ענף המזון, תעשיות האירוח והקמעונאות הגדול של ישראל יוצא לדרך.
קבוצת שטיר גאה לארח את אירועי שבוע תעשיות המזון, והאירוח והקמעונאות הגדול של ישראל "תערוכת ישראפוד 39"
האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס, Food Pack ו-Bake & Cake
האירוע יתקיים בתאריכים: 26 – 28 בנובמבר במתחם אקספו תל אביב.
שבוע תעשיות המזון, האירוח וקמעונאות המזון ה- 39, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון וה- HORECA בישראל, קמעונאות המזון, השוק המקצועי והמוסדי.
גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר: "אנחנו מודעים לחשיבות הגדולה באירוע במיוחד כעת. התמודדותו של הענף בצל המלחמה וההתנהלות בתנאי חירום ומשבר, החשיבות בחשיפת הכוחות הפועלים בענף לטכנולוגיות חדשות יחד עם תחושת הסולידריות המחברת בין קהילות בתקופה כזו מאפשרת שיתופי פעולה ומחזקת את החוסן הלאומי. אם בתערוכות הקודמות היתה נוכחות בינ"ל נרחבת, אנחנו שמחים לומר שגם השנה, למרות הכל, תהיה נוכחות של חברות בינ"ל, אך בעיקר נוכחות רחבה יותר לתעשייה ולחברות ישראליות."
לצד התערוכה יתקיים:
כנס קמעונאות מזון – אתגרים ופתרונות 2025-2026" בשיתוף קבוצת סינרגיה ולשכת המסחר תל-אביב והמרכז ובהשתתפות בכירים בענף ובינם, בעלים ומנכ"לים של הרשתות הגדולות במשק כמו רמי לוי, אייל רביד ואיתן יוחננוף, יו"ר לשכת המסחר, שחר תורג'מן ובכירים רבים בענף ובינם, יוסי ויליגר, נוי הדס, נני סיימן ועוד פאנלים בהנחייתה של קרן מרציאנו.
כנס איגוד המסעדות והברים בישראל:
"אור מתוך משבר" על רקע המשבר החמור של הענף בהנחייתם של גדעון אוקו ונגה ניר נאמן ובהשתתפות הממונה על התקציבים במשרד האוצר, מנהל רשות המיסים, משרד ההגירה, חברי כנסת ושפים בין היתר השף חיים כהן, השף יוסי שטרית, השף רז רהב ועוד…
עשרות חברות מובילות מישראל ומחו"ל ומעולמות התוכן השונים ישתתפו באירוע הגדול ביותר של הענף ויחשפו את המוצרים והטכנולוגיות לשנת 2025 וביניהן: דיפלומט, קפה לנדוור, מנצ'יס, מרינה פטריות, מור קפה, א.ג.ת.ד, חוות נעמי, קירוסקאי, נירומטל, אלקטיס- סמסונג, וריפון, COMAX, אקיפ, עמינח, ועוד רבות…
בתערוכת ישראפוד ישתתפו חברות ממדינות זרות המעוניינות לחשוף את מוצריהם לשוק הישראלי. גם בצל המלחמה, התערוכה תהיה גדולה ומגוונת. חברות ממדינות רבות ממשיכות להגיע לתערוכה ולהציג את מוצריהם לקהל הישראלי וביניהן חברות מפולין, מיוון, מרוסיה ועוד…
בשנים קודמות חברות רבות מתורכיה השתתפו בתערוכה על מנת להיפגש עם יצרני ויבואני המזון הישראליים ואילו השנה לאור הלך הרוח המשלחת התורכית תיעדר מהתערוכה.
באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, תעשיות האירוח, תעשיות הקמעונאות והשוק המוסדי יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המזון לקהל המוסדי והקמעונאי, המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות. מגמת מזון העל וחידושים מיוחדים יוצגו השנה ביניהם: נתחי בשר מהונדסים, תחליפי סוכר חדשניים ועוד מוצרים רבים במגוון תצורות. חידושים נוספים ממזון קפוא עבודת יד וייטנאמית, פירות ים מיוחדים מאלסקה והים האזובי, בירות בטעמים ממבשלות ישראליות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד…
במסגרת שבוע תעשיות המזון תעשיות האירוח והקמעונאות 2024 תתקיימנה התערוכות והאירועים הבאים:
ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.
הוטקס – התערוכה לציוד, שירותים וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס – התערוכה לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.
Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה.
FOOD PACK& FOOD LOGISTICS – התערוכה המקצועית לאריזה, לוגיסטיקה, הובלה ושילוח של מזון ומשקאות.
במקביל לתערוכות מתוכננים להתקיים שלושה אירועים וכנסים מקצועיים:
כנס קמעונאות מזון –
אתגרים ופתרונות 2025-2026, יום ג', 26 בנובמבר, 2024 מנחה הכנס: אלי מרום, בעלי חברת סינרגיה.
בין ההרצאות בכנס:
- תחזית ענף קמעונאות המזון – פאנל בהנחיית קרן מרציאנו בהשתתפות מנכ"לים מובילים בקמעונאות המזון.
- ראיון אישי לנשיא איגוד לשכות המסחר, שחר תורג'מן.
- ראיון אישי למנכ"ל ובעלים שיווק השקמה, רמי לוי.
- חדשנות עסקית בקמעונאות מזון און -ליין – פאנל בהשתתפות מנכ"לים ובעלי חברות בקמעונאות המזון.
- שיפור ביצועים ברצפת המכירה – הגדלת המכירות ושיפור הכנסיות ורווחיות ב- POS
- נראות קמעונאית בצילו של חוק המזון.
- SUPER DESIGN – מגמות בעיצוב קמעונאי.
- ריטיילטק – בועה או עתיד.
בין המשתתפים: שחר תורג'מן, נשיא איגוד לשכות המסחר, נני סיימן, יו"ר ענף המזון איגוד לשכות המסחר, אייל רביד, מנכ"ל ובעלים ויקטורי, איתן יוחננוף, מנכ"ל ובעלים יוחננוף, רמי לוי, מנכ"ל ובעלי רשת רמי לוי שיווק השקמה, יוסי ויליגר, מנכ"ל ומייסד וילי-פוד אינטרנשיונל, שיראל חוגג, מנכ"ל AM PM, שמוליק נבון, מנכ"ל וולט מרקט, מיכאל לובושיץ, משנה למנכ"ל קרפור ישראל, נוי הדס, מנכ"ל ובעלים רשת נוי השדה ועוד…
הכנס השנתי ה-13 של איגוד המסעדות והברים "אור מתוך משבר", יום ד', 27 בנובמבר, 2024
מנחי הכנס: גדעון אוקו, נגה ניר נאמן ודוד קישקה.
נושאי הכנס:
סיוע ופיצויים לענף המסעדות.
מע"מ על הטיפים.
פאנל שפים.
משטיפת כלים חזרה ליזמות – עובדים זרים לענף.
כלים להתמודדות במלחמה מתמשכת.
AI בענף המסעדות.
בין המשתתפים: ח"כ מיכאל ביטון, יו"ר הוועדה לחיזוק ולפיתוח הנגב והגליל, ח"כ אליהו רביבו, יו"ר הוועדה לעובדים זרים, ח"כ ולדימיר בליאק, חבר בוועדת הכספים, יוגב גרדוס, הממונה על התקציבים במשרד האוצר, שי הארונוביץ, מנהל רשות המיסים, ירון גינדי, נשיא לשכת יועצי המס, משה נקש, ראש מנהל עובדים זרים במשרד ההגירה, מאיר דוד, ר' מינהל אכיפה והסדרת חוקי עבודה ממשרד העבודה, נעמי היימן רייש, מנהלת מחלקת עסקים קטנים משרד הכלכלה, השף חיים כהן, השף רז רהב, השף יוסי שטרית, השף תומר אגאי, השפית לונה זריק, גלעד מטראני, רו"ח יניב גוזלן, עו"ד רני שוורץ, עו"ד תומר ורשה, עו"ד גליה מרום, מרתה בר כהן ודני פרידלנדר.
"אור מתוך משבר"
09:30-09:00 – התכנסות וכיבוד קל
09:45-09:30 – דברי פתיחה
יקיר ליסיצקי – יו"ר איגוד המסעדות והברים
10:30-09:45 – מושב ראשון – פאנל – סיוע ופיצויים לענף המסעדות
בהנחיית: נגה ניר נאמן, עורכת צרכנות ומגישה בערוץ 13
משתתפים:
השף חיים כהן
ח"כ מיכאל ביטון, יו"ר הוועדה לחיזוק ולפיתוח הנגב והגליל
סיוע למסעדות בצפון, גלעד מיטראני, מסעדן קיבוץ גשר הזיו
ח"כ ולדימיר בליאק, חבר בוועדת הכספים
יוגב גרדוס, הממונה על התקציבים במשרד האוצר.
11:15-10:30 – מושב שני – פאנ ל- מע"מ על הטיפים?!
בהנחיית: גדעון אוקו, מגיש תוכנית חיסכון, ערוץ 12
משתתפים:
ח"כ אליהו רביבו, יו"ר הוועדה לעובדים זרים
שי אהרונוביץ, מנהל רשות המיסים
יוע"מ ירון גינדי, נשיא לשכת יועצי המס
רו"ח יניב גוזלן, משרד רואי חשבון גוזלן – לוריא
עו"ד רני שוורץ, ייעוץ משפטי למיסוי של איגוד המסעדות
12:00-11:15 – מושב שלישי – פאנל שפים
בהנחיית דוד קישקה, יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית
משתתפים:
השף רז רהב
השף יוסי שטרית
השף חיים כהן
השף תומר אגאי
השפית לונה זריק
לפרטים והרשמה :
12:45-12:00 – מושב רביעי – משטיפת הכלים חזרה ליזמות – עובדים זרים לענף
פאנל בהנחיית: גדעון אוקו, מגיש תוכנית חיסכון, ערוץ 12
משתתפים:
ח"כ אליהו רביבו, יו"ר הוועדה המיוחדת לעובדים זרים
משה נקש, ראש מנהל עובדים זרים – משרד ההגירה
מאיר דוד, ראש מינהל אכיפה והסדרת חוקי עבודה – משרד העבודה
נעמי היימן רייש, מנהלת מחלקת עסקים קטנים ובינוניים- משרד הכלכלה
עו"ד תומר ורשה, יו"ר ועדת הגירה בלשכת עורכי הדין
54:21-00:31 – AI בענף המסעדנות – מרתה בר כהן
13:30-13:00 – מושב חמישי: כלים להתמודדות במלחמה מתמשכת
פאנל בהנחיית: גדעון אוקו, מגיש תוכנית חיסכון, ערוץ 12
משתתפים:
עו"ד גליה מרום, יועצת משפטית של איגוד המסעדות
רו"ח יניב גוזלן, משרד רואי חשבון גוזלן
14:00-13:30 – "פלייטינג" של תקווה – דני פרידלנדר, פסיכולוג קליני
14:00 – נעילת הכנס וביקור בתערוכת ישראפוד
- הכנס השנתי של התאחדות בעלי האולמות וגני האירועים , יום ד', 27 בנובמבר, 2024