עתידיסטים להנדסה מבית עתידים הפגינה נוכחות מרשימה בכנס UVID שהתקיים באקספו תל אביב – צילום: יעל כרמלי
דור העתידיסטים – מה עשו בני נוער מהפריפריה בכנס הרחפנים העולמי?!
עתידיסטים להנדסה מבית עתידים ומרכז חוסידמן לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בן-גוריון.
תלמידי פריפריה מכיתות יא'-יב' מתכנית המצוינות "עתידיסטים להנדסה" מבית עתידים ומרכז חוסידמן לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בן-גוריון, הציפו בהמוניהם את כנס יוביד (UVID) הבינלאומי שהתקיים השבוע באקספו תל- אביב. היו שם כל בכירי תעשיית הרחפנים, הביטחון והטכנולוגיות המתקדמות. בני הנוער נחשפו לתכנים שרק העובדים בתעשייה המתקדמת זוכים לה, להצצה מקרוב לרחפנים שכיכבו במלחמת חרבות ברזל וכמובן, שלא שכחו לעשות מינגלינג עם בכירי המשק. דור העתיד כבר אמרנו?!

עתידיסטים להנדסה מבית עתידים הפגינה נוכחות מרשימה בכנס UVID שהתקיים באקספו תל אביב – צילום: יעל כרמלי – עתידים.
אודות עתידיסטים להנדסה:
"עתידיסטים להנדסה" מבית עתידים היא תוכנית מצוינות ייחודית המעניקה לבני ובנות נוער מצטיינים מהדרום, הזדמנות נדירה להיחשף לחזית ההנדסה והטכנולוגיה של צה"ל. המסלול התלת-שנתי, הפועל זו השנה השביעית, מיועד לתלמידי י-י"ב הנבחרים כבר בכיתה ט' ומציע התנסות מעשית במעבדות, השתתפות בפרויקטים הנדסיים מתקדמים והובלת עבודת גמר ברמה של 5 יח"ל.

עתידיסטים להנדסה מבית עתידים הפגינה נוכחות מרשימה בכנס UVID שהתקיים באקספו תל אביב – צילום: יעל כרמלי – עתידים.
המשתתפים נהנים מהטבות משמעותיות כמו פסיכומטרי מסובסד, מפגשים עם מובילי תעשייה ונקודות זכות אקדמיות. כל אלו תורמים להגדיל את סיכויי הקבלה שלהם ליחידות טכנולוגיות מובחרות וללימודים אקדמיים. מעבר לפן המקצועי, נבנית קהילה חברתית איכותית של בני נוער בעלי עניין משותף, המעניקה השראה ומרחב לצמיחה אישית.



