כותרות אחרונות
Search

Airfry, המכשיר שמשנה את חוקי הטיגון בשמן עמוק, לביבות וסופגניות ללא שמן, רק בעזרת אוויר!

חברת פיליפס ישראל מכריזה על נס חג החנוכה

Airfry, המכשיר שמשנה את חוקי הטיגון בשמן עמוק, לביבות וסופגניות ללא שמן, רק בעזרת אוויר!

בחג החנוכה מטגנים את הלביבות והסופגניות על ידי שימוש באוויר חם ולא בשמן

באמצעות מכשיר ה Airfry של פיליפס תוך שמירה על הטעם הנפלא והמרקם הפריך!

 

לקראת חנוכה, החג בלוח השנה העברי שהכי מזוהה עם מאכלים מטוגנים וטומן בחובו עודפי קלוריות וצרבות בלתי נמנעות , מציעה חברת פיליפס מענה אידיאלי באמצעות שימוש במכשיר ה-Airfry המהפכני המאפשר הכנה של הלביבות והסופגניות האהובות, ללא טיגון ובעזרת אוויר.

 

חברת Philips העולמית, שמה לה דגש לפיתוח מוצרים למטבח התואמים את האג'נדה של אורח החיים הבריא. הודות למכשיר ה-Airfry החדשני של פיליפס, המשתייך לקו מוצרים רחב למטבח שפותח במעבדות החברה העולמית ניתן ליהנות מאותו  הטעם הנפלא של הסופגניות והמרקם הפריך המאפיין את לביבות חג החנוכה- ללא טיגון וללא שמן בנוסף לחדשנות ולקלות השימוש המאפיינים את מוצרי החברה.

 

מכשיר ה-Airfry פועל בטכנולוגית Rapid Air – פטנט רשום ייחודי המשלב זרימה מהירה של אוויר חם עם פעולת גריל. באמצעות הטכנולוגיה ניתן ליהנות מהטעם המעולה והפריכות שמתקבלת בטיגון תוך שימוש בכמות מזערית של שמן.  יתר על כן, ה-Airfry מאפשר הכנת מגוון מאכלים בזמן קצר במיוחד ולכן מהווה מענה אידיאלי לאורח החיים המודרני המהיר. ה-AirFry מצויד במסנן אוויר מובנה המונע התפשטות ריחות הטיגון המסורתיים ברחבי הבית. גם הניקוי של ה-Airfry לאחר השימוש הוא פשוט הודות לחלקים הניתנים לשטיפה במדיח כלים.

 

מכשיר ה-Airfry מבית PHILIPS   ידידותי, קל לשימוש, מאפשר הכנה מהירה של המזון הודות לשילוב טכנולוגיה מתקדמת ביותר ובכך נותן מענה אידיאלי לשוחרי בריאות, למשפחות עם ילדים, רווקים ואף ישבה את ליבם של חובבי הגאדג'טים.

 

יתרונות נוספים של מכשיר Airfry

·         קל לניקוי לשימוש יומיומי – חלקים ניתנים לניקוי במדיח

·         ווסת טמפרטורה עד 200 מעלות המאפשר התאמה של עוצמת החום לסוג המאכל והכמות

·         טיימר מובנה ל-30 דקות המתריע כאשר תם הזמן ומכבה את המכשיר באופן אוטומטי

·         פילטר אינטגרלי המסנן את האוויר היוצא ומונע ריחות טיגון ברחבי הבית

·         חלל פנימי לאכסון כבל החשמל – משאיר את משטח העבודה במטבח מאורגן ונקי.

·         כולל חוברת מתכונים מלאה ברעיונות וטיפים מעוררי השראה

 

מכשיר ה-AirFry משווק בכל רשתות החשמל וחנויות החשמל המובחרות ע"י אלקטרה סחר המעניקה שנתיים אחריות למכשיר. מחירו המומלץ לצרכן לשני הגדלים הינו 1490/  990 ש"ח.

 

אודות רויאל פיליפס אלקטרוניקס

רויאל פיליפס אלקטרוניקה (NYSE: PHG, AEX: PHIA) הינה חברה העוסקת במגוון נושאים הנוגעים לבריאות ולתנאי מחייה, ומתמקדת בשיפור חייהם של בני האדם באשר הם באמצעות חידושים ברי קיימא. כמובילה עולמית בתחומי הבריאות, הצרכנייה והתאורה, משלבת פיליפס פתרונות טכנולוגיים ועיצובי מוצר המתמקדים בצרכן, ומפותחים בהתאם להבנה מעמיקה של בסיס הצרכנים ומיצוב מותג הדוגל ב"הגיון ופשטות.". מטה חברת פיליפס ממוקם בהולנד, והיא מעסיקה למעלה מ-116,000 עובדים בלמעלה מ-100 מדינות ברחבי העולם. בשנת 2012 הציגה החברה מכירות בסך של 24.8 ביליון יורו. פיליפס הינה מובילה עולמית בטיפול קרדיולוגי, טיפול חירום וטיפולי בריאות ביתיים. כמו גם פיליפס מספקת פתרונות תאורה חסכוניים באנרגיה ויישומי תאורה חדישים, בנוסף למוצרי לייף- סטייל המעצימים את רווחתו והנאתו של המשתמש. לחברה מוצרים מובילים בתחום מסכי טלוויזיה שטוחים, מכונות גילוח וטיפוח לגבר, מכשירי בידור ניידים, ומוצרים בתחום בריאות הפה.

חדשות אודות פיליפס ניתן למצוא באתר  www.philips.com/newscenter

 

מתכון בריא ללביבות לחנוכה

הכנה באמצעות מכשיר ה-Airfry של פיליפס

 

 

לביבות

מרכיבים (10 לביבות):

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל

2 כפות קמח תפו"א

מלח ופלפל שחור טחון

1 גרם קינמון טחון.

אופן ההכנה:

1.קולפים את תפוחי האדמה, ומניחים בקערה עם מים. מוציאים את תפוחי האדמה מהמים ומגררים אותם על פומפיה גסה, מגררים גם את הבצל ומניחים אותם במסננת. מוסיפים מעט מלח לתערובת, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים את הקמח, הקינמון וקצת מלח ופלפל.

3. מכוונים את האיירפריי ל- 180 מעלות, מרססים עם ספריי שמן את הרשת, יוצרים קציצות ומכניסים למכשיר למשך כ- 10 דק כאשר אין צורך להפוך צד.

סופגניות

מרכיבים (40 מנות):

1/2 ק"ג קמח

1/3 כוס סוכר

1 כפית מלח

3/4  כוס חלב או מים

 4 ביצים

175  גר' חמאה

20  גר' שמרית

1  כף ברנדי

אופן ההכנה:

1. מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר והחלב.
2. מוסיפים את הביצים, הברנדי והמלח ולשים במשך 7 דקות במהירות אטית-בינונית.
3. מוסיפים את החמאה בהדרגה תוך כדי לישה, עד קבלת בצק חלק ואחיד ללא בליטות.
4. מוציאים את הבצק ועוטפים בניילון נצמד מקומח. משהים למשך שעה וחצי בטמפרטורת החדר, עד הכפלת נפח הבצק. מוציאים את האוויר מהבצק, מכסים שנית בניילון ומכניסים למקרר למשך כשעתיים.
5. מחלקים את הבצק ל-40 יחידות של 35 גרם כל אחת, ומגלגלים לכדורים. מתפיחים עד הכפלת הנפח בטמפרטורת החדר.
6. מחממים שמן בוטנים, חמניות או כותנה.
7. מטגנים כך שראשית מכניסים את החלק שקיבל "קליפה" לשמן. לאחר כ-3 דקות הופכים, ומטגנים למשך 3 דקות נוספות.
8. ממלאים בעזרת שק זילוף בריבה, ריבת חלב, או מה שרוצים.
9. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
טיפים:
להכנת הבצק:
א. חשוב מאוד להקפיד על זמני לישה, וכן על לישה במהירות אטית.
ב. כמו כן, חשוב להקפיד על טמפרטורת החמאה בזמן הכנסתה לבצק – קוביות ובטמפרטורת החדר.
בזמן התפיחה:
א. יש לחמם תנור ל-50 מעלות ולכבות אותו. להכניס תבנית עם מים לתנור, ובמקביל להכניס את הסופגניות לתפיחה עד הכפלת הנפח. זאת על מנת שלא תתקבל קליפה חיצונית קשה, והסופגנייה לא תתהפך מיד עם כניסתה לשמן.
ב. לחלופין, יש לכסות את הסופגניות במטלית בד.
השמן:
רצוי להשתמש בשמן כותנה שאינו נשרף ואינו מעלה ריחות. בשמן כזה גם יהיה אפשר להשתמש במהלך החג לטיגונים נוספים.