קולינריה
מוצר חדש וראשון מסוגו במקפיא, ארטישוק ירושלמי קלוף, ונוח לבישול
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/09/2016
מוצר חדש וראשון מסוגו במקפיא מבית "סנפרוסט" לקראת החגים סנפרוסט משיקה ארטישוק ירושלמי...
לקראת ראש השנה מציעה חברת "עוף טוב" מתכונים חגיגיים ומיוחדים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"12/09/2016
לקראת ראש השנה מציעה חברת "עוף טוב" מתכונים חגיגיים ומיוחדים קדירת עוף ביין אדום...
חדש בנמל תל אביב "1040"גינת בירה בווארית אותנטית של מותג הבירה "ויינשטפן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"11/09/2016
גינת בירה בווארית אותנטית של מותג הבירה ויינשטפן & 1516 WEIHENSTEPHANER בישול היסטורי חגיגי...
פותחים את השנה החדשה עם הפרלינים הכי טובים! לואקר "ורד הדולומיטים"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/09/2016
פותחים את השנה החדשה עם הפרלינים הכי טובים! לואקר "ורד הדולומיטים" (Rose Of The Dolomites) מדובר...
חדש בשוק חטיפי החלבון – "PureFit" חטיף העשוי מרכיבים טבעיים בלבד
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/09/2016
חדש בשוק חטיפי החלבון – "PureFit" חטיף העשוי מרכיבים טבעיים בלבד, המכיל 18 גרם חלבון, טבעוני...
חדש מחברת השוקולד בוטיק "דה קרינה" – ליקר שוקולד מריר עם דבש
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/09/2016
חדש – ליקר שוקולד מריר עם דבש חברת שוקולד הבוטיק "דה קרינה" משיקה לקראת ראש השנה...
"שנה מתוקה כשוקולד" עם מפעל שוקולד הבוטיק "דה קרינה"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/09/2016
"שנה מתוקה כשוקולד" מפעל שוקולד הבוטיק "דה קרינה" מציג לקראת ראש השנה מארז שוקולד...
חברת "פסטה נונה" משיקה רביולי יחודי ובלעדי, רביולי במילוי 4 גבינות וסלק
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/09/2016
חברת "פסטה נונה" משיקה רביולי יחודי ובלעדי, רביולי במילוי 4 גבינות וסלק ה"רביולי...
חברת"תבואות" משיקה סדרת מוצרי קקאו אורגניים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"07/09/2016
חברת"תבואות" משיקה סדרת מוצרי קקאו אורגניים – פולי קקאו שלמים אורגניים, פולי קקאו...
"חוות תקוע" חוגגת 30 שנה להיווסדה ואתם נהנים עם מארזים חגיגיים בצירוף מתכונים לפטריות וירקות מיוחדים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"07/09/2016
"חוות תקוע" חוגגת 30 שנה להיווסדה וואתם נהנים עם מארזים חגיגיים בצירוף מתכונים לפטריות...