מתכונים
מתכון לקוקטייל לימות הקיץ – "רימון מקסיקני" באדיבות חברת "פריניב"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/07/2017
מתכון לקוקטייל לימות הקיץ "רימון מקסיקני" באדיבות חברת "פריניב" הקוקטייל הוכן...
מתכון מנצח עם "משומשו" בריוש ריקוטה וצימוקים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"12/06/2017
מתכון מנצח עם "משומשו" בריוש ריקוטה וצימוקים חברת "משומשו", יצרנית תחליפי הגבינות...
שבועות שמח בחברת "דורות" – מתכון לקינוח חגיגי
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/05/2017
שבועות שמח בחברת "דורות" – מתכון לקינוח חגיגי: טירמיסו עם טוויסט ג'ינג'ר חברת...
שבועות שמח עם מתכון של חברת "אחוה"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/05/2017
שבועות שמח עם מתכון חגיגיים של חברת "אחוה" צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי המתכון הופק...
"ליפול או לעוף" המסע של דבי מצקין לחיים ולאוכל – ספרה הראשון של דבי מצקין
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"14/05/2017
"ליפול או לעוף" "ליפול או לעוף" ספרה הראשון של דבי מצקין המסע של דבי מצקין לחיים...
הקמח הלבן של חברת "הטחנות הגדולות של א"י"לובש חג לכבוד יום העצמאות – צילום: מנחם גרייבסקי
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"26/04/2017
הקמח הלבן לובש חג לכבוד יום העצמאות לכבוד יום העצמאות מציגה חברת "הטחנות הגדולות של...
לכבוד יום העצמאות: טונה סטארקיסט מציגה: מתכונים מהמטבח הישראל
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"24/04/2017
לכבוד יום העצמאות: טונה סטארקיסט מציגה: מתכונים מהמטבח הישראל למרות היותנו מדינה קטנה,...
מתחם הבירה "ויינשטפן" "1040" בנמל תל אביב מארח את השף דניאל זך – 27-28 לאפריל
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"23/04/2017
מתחם הבירה "ויינשטפן" "1040" בנמל תל אביב מארח את השף דניאל זך לרגל יום ה"פרעצל"...
לכבוד פסח, קליית גת מציעה מתכון נפלא וחגיגי לארוחה חגיגית – שוקי עוף בסילאן טבעי וערמונים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/03/2017
קליית גת מציעה:מתכון כשר לפסח – שוקי עוף בסילאן טבעי וערמונים המתכון מאת: שפית עמית...
"מלח הארץ" מציעה מתכון בריאות מופחת נתרן – צלי עוף , חיטה ותפוח אדמה ברוטב סילאן
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/02/2017
"מלח הארץ" מציעה מתכון בריאות מופחת נתרן: צלי עוף , חיטה ותפוח אדמה ברוטב סילאן המתכון...