קולינריה
רשת wine&more משיקה חבילות יין ואלכוהול מיוחדות לאירועים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/06/2016
רשת wine&more משיקה חבילות יין ואלכוהול מיוחדות לאירועים לקראת עונת החתונות והאירועים רשת...
חברת "תומר" משיקה 2 טעמים חדשים של עגבניות מיובשות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/06/2016
חברת "תומר" מרחיבה את סדרת מעדני העגבניות המיובשות, ומשיקה 2 טעמים חדשים: עגבניות...
Marshmallow FLUFF הממרח הטעים שיהפוך כל קינוח לחלומי!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/06/2016
הממרח הטעים שיהפוך כל קינוח לחלומי! חדש – התאהבתם בממרח המרשמלו האורגינל ? קבלו אותו בטעם...
חג שבועות מוצלח עם סדרת בצקי החמאה החדשה של מעדנות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/06/2016
לקראת שבועות: מעדנות מרחיבה את סדרת בצקי החמאה מעדנות, החברה המובילה בישראל בקטגוריית...
55% מציבור מוטרדים יותר ממה שהם מכניסים לפה…..
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"05/06/2016
שאלה: למה טונה סטארקיסט? תשובה: מכל הסיבות הטובות! אותנו לא צריך לשכנע לאכול טונה, כי בכל...
קפה תפוז בטבע בהרצליה – לבלות בטבע מבלי לצאת מהעיר…..
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
מבלים בטבע בלי לצאת מהעיר בית הקפה 'תפוז בטבע' חוגג יום הולדת 4 ומשיק תפריט קיץ עם מנות...
בחג שבועות תעשו לכם…. עוגת גבינה קרה בשילוב קרם בוטנים וקקאו
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
בחג שבועות תעשו לכם…. עוגת גבינה קרה בשילוב קרם בוטנים וקקאו מתכון מאת: שף קונדיטורית עמית...
מאפיית "בר-אל-אשבל" החדשה נפתחה בהשקעה של מעל 4 מיליון ₪
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
100% ללא גלוטן! לאחר שנרכשה על-ידי "אשבל מזון פונקציונלי" נפתחת מאפיית "בר-אל-אשבל"...
סלטי צבר והשף רפי כהן מציגים טעמים חדשים לסלטי צבר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
טעמים חדשים לסלטי צבר סלט ירקות קלויים על האש וסלט חציל בלקני סלטי צבר והשף רפי כהן מוסיפים...
מלון שרתון תל אביב בשיתוף שגרירות איטליה בישראל יקיים פסטיבל קולינרי איטלקי במהלך חודש יוני
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/06/2016
פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב מלון שרתון תל אביב בשיתוף עם שגרירות איטליה בישראל יקיים...