קולינריה
מסעדות הלינק חוגגות 18 ואתם הולכים לחגוג איתן סילבסטר מדהים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/12/2015
סוגרים שנה עם חגיגת בשרים ב"לינק" מסעדות הלינק חוגגות 18 ובסוף השנה האזרחית הן מציעות לכם...
בואו להתפנק בליל הסילבסטר במתחם "חמי געש"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/12/2015
סילבסטר חם בחמי געש חגיגת טברנה יוונית/בלקנית ופינוקי ספא לשנה החדשה 2016 כבר כאן ומי שלא...
מוס קרמל מתוק-מלוח – מתכון מנצח של עוגיות הקרמל של "מן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/12/2015
חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח, שיהפוך כל...
השף והדיאטן אושר אידלמן יוביל את הפעילות הקולינרית של המותג "טונה סטארקיסט" בשנת 2016
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/12/2015
שיתוף פעולה חדש של טונה סטארקיסט: השף אושר אידלמן יוביל את הפעילות הקולינרית של המותג בשנת...
ארוחת הבוקר הטובה בארץ מוגשת באהבה רבה בקפה נמרוד בנמל תל אביב
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"18/12/2015
לא חייבים להרחיק עד הצפון הרחוק כדי ליהנות מאווירה גלילית מטריפה, אפשר וכדאי פשוט...
WINTER IS COMING! בירות איכות עם אחוזי אלכוהול גבוהים המתאימות לעונה הקרה! מבית נורמן פרימיום
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"17/12/2015
יש אנשים שחושבים שבירה קרה זה משקה השמור רק לקיץ. חלקם ייספרו לכם על ההרגשה הנפלאה, הצוננת...
מאיטליה באהבה.. סורג'יטל, בחירתם של השפים האיטלקיים !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"17/12/2015
חדש בישראל: פסטה SURGITAL, פסטה פרימיום טרייה קפואה ! חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם ובראשה...
חווית "טעמים בעמקים" 17-28.1.2016
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/12/2015
חג הטעמים בעמקים חוזר ובגדול, אתם מוזמנים לחוויה של פעם בשנה, חוויה של תוצרת חקלאית טרייה...
מסעדת "קיוטו" מקבלת את השנה החדשה עם ספיישלים מיוחדים לסילבסטר ועוד הפתעו
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/12/2015
סילבסטר ב"קיוטו" חגיגות הסילבסטר במסעדת "קיוטו" הינם חוויה מיוחדת במינה, DJ ינעים את...
חוגגים סילבסטר מעל הנקרות במסעדת 'הצוק' עם תפריט חגיגי לסילבסטר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"14/12/2015
במסעדת השף 'הצוק' מעל אתר התיירות ראש הנקרה יחגגו את ליל הסילבסטר (יום חמישי 31.12) עם ארוחה...