כותרות אחרונות
Search

חברת "נפטון" מציגה סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים, להכנת מנות טעימות ומיוחדות בקלות ובמינימום מאמץ.

 

חדש על המדף – סדרה חדשה של רטבי "צ'אטני" מקוריים !

חברת "נפטון" מציגה סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים, להכנת מנות טעימות ומיוחדות בקלות ובמינימום מאמץ.

צילום: מיכאל כץ

 

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים, להכנה של מגוון מנות טעימות ומיוחדות – בקלות ובמינימום מאמץ. אחרי תקופת החגים העמוסה של האירוח, הטיולים והארוחות סביב לשעון, הגיע הזמן להירגע וליהנות מארוחות טעימות וקלות להכנה.

 

צ'אטני הוא שמו של רוטב מתובל ופיקנטי שמקורו בהודו, המכיל פירות ותבלינים ומיועד לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות: בשר, עופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, קינואה, כמטבל ללחמים ולפיתות ועוד.

 

סדרת הצ'אטני של "נפטון" נטולת תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטמט.

החברה עברה מיתוג מחדש ולוגו החברה מוצג מעתה בצבע כחול רויאל.

 

סדרת רטבי הצ'אטני כוללת:

צ'אטני מנגו מתוק – מתאים לתיבול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב:  מנגו (21%), שמן, מלח, מים ותבלינים.

 

צ'אטני מנגו חריף – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: מנגו (21%), שמן, מלח, מים ותבלינים.

 

צ'אטני שזיף פיקנטי – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: שזיף, משמש, מנגו, שמן, מלח, מים ותבלינים.

 

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.

מחירים: 10.90 – 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 370 גרם).

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.

"נפטון" מציגה מתכונים קלים, טעימים ומהירי הכנה עם צ'אטני:

 

כבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי

 

צילום: דניאל לילה

 

מצרכים:
1/4 צנצנת רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי של "נפטון"

500 גרם כבד עוף

3 – 4 בצלצלי שאלוט, קלופים

1/2 סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות שמן

1/3 כוס יין אדום יבש או חצי יבש

* להגשה: בצל ירוק, פרוס דק

 

אופן ההכנה:

  • מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד להשחמה.
  • מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב, לחצי הכמות.
  • מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר. מוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי, ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מוציאים את התכולה לכלי הגשה, מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.
     

הום פרייז בצ'אטני מנגו מתוק

 

צילום: דניאל לילה

מצרכים (ל-4 מנות)
4 – 5 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות.

4 – 5 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק של "נפטון"

1 כף סויה מתוקה של "נפטון"

1 + 2 כפות שמן קנולה או חמניות

2 כפות שמנת צמחית
מלח
פלפל שחור גרוס

* להגשה: שומשום קלוי/קצח

אופן ההכנה:

  • מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות. מסננים ושמים בקערה.
  • מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל. מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד להזהבה.
  • שמים 1 כף שמן במחבת רחבה/ווק, מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק,רוטב סויה מתוקה של "נפטון" ואת השמנת הצמחית. מערבבים הכל ומביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה, מקפיצים 1- 2 דקות ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים מעל שומשום קלוי או קצח, ומגישים.

 

חזה עוף בצ'אטני מנגו חריף

צילום: דניאל לילה

מצרכים (4 מנות):
1 בקבוק צ'אטני מנגו חריף של "נפטון"

4 שניצלים גדולים ועבים, או 2 פרפרים שלמים של חזה עוף, פרוסים לפילטים עבים (כ-1 ס"מ)

3 כפות קמח

שמן לטיגון

1/2 כפית מלח

 

אופן ההכנה:

  • לערבב את הקמח והמלח. לקמח את חזה העוף מכל הצדדים. לחמם שמן במחבת, ולטגן את חזות העוף להזהבה קלה.
  • להניח את חזה העוף בצלחת הגשה. לנער את בקבוק הצ'אטני מנגו חריף של "נפטון" ולצקת מעט מעל.
  • להוסיף תלולית נאה של צ'אטני ליד חזה העוף, ולהגיש מיד.

 

על חברת "נפטון"

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד…בשנת 2019 החברה עברה מיתוג מחדש, והלוגו והמכסים שונו לצבע כחול רויאל.