כותרות אחרונות
Search

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה "תבואות" מתכון נהדר להכנת שוקולד ביתי טבעוני מקקאו, שמן קוקוס ומייפל ©.

צילום: אייל קרן, חברת תבואות

 

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה "תבואות" מתכון נהדר להכנת שוקולד ביתי טבעוני, מקקאו, שמן קוקוס ומייפל ©

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מתכון להכנה של שוקולד ביתי טבעוני, העשוי מקקאו, שמן קוקוס ומייפל אורגניים. כמה פשוט ככה טעים.

 

צילום: PIXABAY

 

מצרכים:        

1/2 כוס אבקת קקאו אורגנית של "תבואות"

1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"

1/2 כפית תמצית וניל איכותית

4 – 5 כפות מייפל אורגני של "תבואות"

צילום: אייל קרן, חברת תבואות

אופן ההכנה:

  • לערבב בקערה את שמן הקוקוס כשהוא במצב נוזלי – עם אבקת הקקאו והווניל, עד לקבלת בלילה אחידה (כשהשמן בטמפרטורה מתחת ל-24 מעלות – הוא מתגבש, ואז יש להמיסו. בקיץ הישראלי יש להמיסו (רצוי ב"באן מארי") רק אם הוא נשמר במקרר)
  • לצנן את הבלילה 5 דקות על השיש ואז לשים במקרר (בחורף, אין צורך) ל- 25 דקות.
  • להוציא מהמקרר ולערבב פנימה את המייפל.
  • לצקת את הבלילה לתוך מגשי סיליקון ייעודיים לפרלינים, ולמלא כל גומה כמעט עד הסוף.
  • לשים בפריזר לשעה וחצי – שעתיים. כשמתחשק שוקולד – מוציאים כמה פרלינים שרוצים לצלחת הגשה, ומחזירים את השאר לפריזר (אחרת השוקולד יימס).
  • גיוון: בשלב בו מוסיפים את המייפל, אפשר להוסיף לחלק מהגומות את אחת התוספות הבאות: מעט מלח גבישי, גרידת לימון או תפוז, שברי פיסטוק, פקאן או אגוז מלך, ועוד…

 

צילום: אייל קרן, חברת תבואות