כותרות אחרונות
Search

מסעדת "טנדוקה" במושה יוקנעם לוקחת חלק בפסטיבל טעמים בעמקים !

מסעדת "טנדוקה" ביוקנעם לוקחת חלק בפסטיבל טעמים בעמקים !

במסגרת פסטיבל טעמים בעמקים יתקיים במסעדת טנדוקה ביוקנעם בתאריך 22.1 ,יום ג', בשעה 19:00, ערב בוקרים עם להקת חוות דובי.

טנדוקה – מסעדת בשרים יפיפייה ואיכותית, השוכנת בלב המושבה יוקנעם, בפתחה של שמורת יערות מנשה. המסעדה מציעה תפריט מוקפד, המורכב מבשרים טריים המיושנים במקום בליווי תוספות המבוססות על ירקות משדות חקלאי עמק יזרעאל.

ליד המסעדה גינה ארצישראלית פורחת ורחבת ידיים וגפן מסתרגת, תחתה ניתן לשבת, לאכול וליהנות מאוויר ממוזג ונעים. פנים המסעדה מואר ומעוצב בצבעוניות שקטה ומזמינה. במסעדה פינת V.I.P, קמין בוער לימי החורף הקרירים וניחוחות פוקצ'ות הנאפות כל העת במקום.

 

צילום: דור חזן

 

מסעדת טנדוקה נמצאת בלב יקנעם המושבה הפסטורלית. המסעדה מתמחה בבשר איכותי. אוירה טובה , מיוחדת וביתית בעיקר בשעות הערב. במסעדת טנדוקה ניתן לערוך אירועים לכל סוגי השמחות. מ – 20 סועדים ועד 140. כמו כן ניתן לקבל חדר פרטי שבו ניתן להציג מצגת , להביא D.J. למרות שמדובר במסעדה המתמחה בבשרים, ניתן למצוא פתרון הולם גם לצמחונים וטבעוניים. 

 

צילום: דור חזן

 

מסעדת הבשרים טנדוקה ממוקמת ביקנעם המושבה למרגלות שמורת הרי מנשה. למסעדה חצר כפרית מדהימה ומרחב פנימי מעוצב ונעים. נתחי הבשר האיכותיים, בהם הם משתמשים עוברים תהליך יישון במקום. במסעדה ניתן ליהנות ממנות ראשונות מיוחדות, מגוונות וכמובן טעימות.

 

צילום: דור חזן

 

הקו המנחה את בעלי המקום, הוא אוכל פשוט וטעים. מסעדת טנדוקה הינה מסעדת בשרים כשרה ואיכותית, הממוקמת כאמור במושבה יוקנעם, למרגלות שמורת הרי מנשה. המסעדה ממוקמת במבנה עתיק שהיה בשנים עברו סילו (אסם תבואה) של חקלאי האזור. מבנה הסילו הינו מגדל המתנשא לגובה של כ-25 מטר שלתוכו היו מכניסים את כל תבואת חקלאי עמק יזרעאל. פנים המסעדה היה בעבר מקום בו נארזו השקים שהיו מועברים על גבי משאיות לנמל חיפה, מועמסים על אוניות משא שנשאו אותם לחו"ל.

 

חדר VIP צילום: אבי בר

 

למסעדה חצר כפרית מדהימה בה ניתן לשבת וליהנות מריח גינת התבלינים ומפריחתם של שלל הצמחים הצומחים בחצר. לצד נתחי בשר איכותיים  העוברים תהליך יישון במקום, כמו כן ניתן ליהנות ממנות ראשונות מיוחדות מגוונות וכמובן טעימות להפליא, לצידן מוגש לחם ביתי הנאפה במקום.

 

שחף מנהלת המסעדה ואחראית אירועים – צילום: אבי בר

 

שעות פעילות: א'-ה' 12:00-24:00 ו' שעה לפני כניסת השבת מוצאי שבת : שעה וחצי אחרי צאת השבת

 

 

אסף קורן מבעלי המסעדה: "האני מאמין שלי, כל לקוח שנכנס למסעדה צריך לצאת מרוצה ועם חיוך"

 

תפריט עסקי

 

במחיר המנה העקרית מקבלים מנה ראשונה כוס שתיה קלה לימונדה/תפוזים ולחם הבית

מרק היום

משתנה מעת לעת

 

סלט ירקות קצוץ

בליווי טחינה גלילית וג'עלה

 

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

 

סלט ירוק נבטים

בויניגרט בלסמי סילאן, פירות העונה ופקאן סיני מסוכר

 

צילום: אבי בר

 

חטיפי כבדי עוף פריכים

מצופים בפאנקו על ריבת בצל ותפוחים ביין עם רוטב איולי תפוז

 

סיגר ממולא

בתבשיל בקר חצילים וצנוברים בליווי רוטב אוייסטר

 

סביצ'ה דג

בשמן בזיליקום, גרידת לימון, שמן סומסום, עגבניות שרי וזיתי קלמטה

 

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

 

קבבוני טלה בטמפורה

על טחינות צבעוניות וסלסלת עגבניות וזיתים

 

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

סלט סלק ואגסים

סלק קראנץ' בתוספת סלרי ונענע, ברוטב צ'ילי תפוז וסילאן

חציל קלוי על האש (אפשרי ללא בשר)

עם בשר טלה וטחינה, גרגרי חומוס, צנונית ותמרים לחים

 

צילום: אבי בר

 קינוחים

 

פונדנט שוקולד (סופלה)

במילוי קרם טופי מוגש עם כדור גלידה בטעם וניל

43 ש"ח

כנאפה חלווה גלילי

מוגש עם גלידת וניל, רוטב טופי ופירות העונה

39 ש"ח

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

קראמבל תפוחים

שכבות של תבשיל תפוחים, פירורי בצק אפוי בתוספת קרם פטיסייר וגלידת וניל

41 ש"ח

ואפל בלגי בסירופ מייפל

מוגש עם כדור גלידה בטעם וניל

41 ש"ח

חטיף שוקולד קוואקר וטראפלס שוקולד מריר ואספרסו

צילום: אבי בר

39 ש"ח

פרפה שוקולד מריר

בתוספת קרם פיסטוקים, מרנג וקרמל מלוח

42 ש"ח

צ'ורוס ספרדי מטוגן ומצופה סוכר וקינמון

מוגש עם סורבה קוקוס רוטב שוקולד טופי ומייפל

42 ש"ח

פנקוטה וניל

עם רוטב פירות יער ומקרון שוקולד

42 ש"ח

 

מנות מומלצות

 

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

 

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה

הועתק מאתר האינטרנט של המסעדה