מתכון באדיבות השף לויה
הכמויות מיועדות ל-4 מנות
קבב ברמונדי על מצע סלט שעועית שחורה
מצרכים:
-
8 פילה ברמונדי
-
חצי קילו שעועית שחורה שהושרתה 24 שעות במים קרים
-
1 פלפל צהוב
-
1 פלפל אדום
-
1 פלפל חריף ירוק
-
חבילת כוסברה קצוצה
-
6 צנוניות פרוסות דק
-
חצי אבוקדו קוביות
-
2 כפות סוכר
-
3 כפות שמן קנולה
-
3 כפות חומץ
-
כף מלח ים
-
3 שיני שום קצוץ
-
כף בהראט קובה
אופן הכנה:
-
מבשלים את השעועית ומוסיפים את כל חומרי הטעם עם השעועית. רצוי שיעמוד 24 שעות במקרר.
-
קבב הברמונדי: טוחנים קילו פילה ברמונדי ומוסיפים בצל לבן שלם, חבילת פטרוזיליה וחבילת נענע.
-
מוסיפים לקבב 3 כפות שמן זית, 3 כפות פירורי לחם, 3 שיני שום קצוצות ומוסיפים כף מלח וכף בהראט קובה.
-
יוצרים קציצות, רצוי על גריל פחמים או מחבת ומגישים על סלט שעועית קר.