כותרות אחרונות
Search

"תומר" מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי אוזני המן במגוון טעמים – צילום: עידו קימלוב

פורים שמח ומתוק!

"תומר" מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי אוזני המן במגוון טעמים: חמאת בוטנים וקונפיטורות משובחות ומציעה מתכון להכנת אוזני המן טעימים

חברת "תומר", המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון, מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי ולהכנת אוזני המן טעימים ומפנקים: ממרח חמאת בוטנים קלאסי או קראנצ'י עם שברי בוטנים וקונפיטורות משובחות 70% פרי במותג המוכר FRUPPA המגיע במגוון טעמי הפירות.

צילום: עידו קימלוב

כשרויות: ממרח בוטנים – כשר פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף. קונפיטורות – כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ובד"ץ בית יוסף.

מחירים: חמאת בוטנים – כ-10.90 ₪ (ל- 510 גרם), קונפיטורה -כ- 14.90 ₪ (לצנצנת של 450 גרם).

להשיג בכל רשתות השיווק.

צילום: יח"צ

מתכון להכנת אוזני המן:

חומרים להכנת הבצק:

1 כוס קמח

3 כפות אבקת סוכר

70 גרם חמאה קרה (אפשר גם מרגרינה)

3 כפות שמנת חמוצה (לגרסת פרווה אפשר להחליף את השמנת בביצה).

מעט מים לפי הצורך

להכנת  המלית:

מלית חמאת בוטנים עם קונפיטורה – מערבבים בקערה 2 כפות חמאת בוטנים ו-3 כפות קונפיטורה בכל טעם שאוהבים. ניתן לגוון, ובמקום קונפיטורה לשלב עם החמאת בוטנים ממרח שוקולד.

אופן ההכנה:

בעזרת הידיים או במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק לבצק אחיד.

על משטח מעט מקומח מהדקים את הבצק לכדור חלק.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

לאחר הקירור מרדדים לעובי של 0.5 ס"מ וחורצים עיגולים.

בכל עיגול מניחים את המלית וסוגרים עם מעט מים את המאפה.

מומלץ לקרר מעט שוב לפני האפייה.

אופים בחום של 170 מעלות כ – 10 דקות, או עד שהבצק מזהיב מעט.

לאחר קירור המאפה – מפזרים אבקת סוכר לקישוט.