ראשי חדשות בעסקים "מכללת השף" מזמינה אתכם להשתלם בתחום הקולינריה ולהפוך את אהבתכם להכנת אוכל למקצוע
"מכללת השף" מזמינה אתכם להשתלם בתחום הקולינריה ולהפוך את אהבתכם להכנת אוכל למקצוע
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"23/04/2017חדשות בעסקים, כותרות, קולינריה
"מכללת השף" מזמינה אתכם להשתלם בתחום הקולינריה
אוהבים לבשל? מקבלים מחמאות על האוכל שהכנתם? הגיע הזמן לבשל לכם מקצוע מהנה ולהפוך את הכישרון שלכם במטבח למקצוע ובואו להתמחות במכללה המובילה בישראל ללימודי הקולינריה. שם תלמדו:
איך מגיעים לאמנות הצילחות בשרבוט מנה מעוררת תאבון ?
כיצד עובדים בשיטות ייחודיות לאידוי, צלייה וגריל, ביצירה שעוברת דרך שלושת החושים ותוצאתה מנה שבמבט אחד משדרת את טעמה?
איך מזלפים ויוצקים קישוטי קינוחים מעוררי תאבון?
איך מגשימים חזון דרך חוויה קולינרארית בצבעים שונים?
"מכללת השף" הגדולה והמובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם להצצה וטעימה מחדוות היצירה של עולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי.
"מכללת השף" המובילה בישראל את תחום ההכשרה המקצועית בתחום הקולינריה, שעל משנתה צמחו אלפי שפים מפורסמים ומצליחים בארץ ובעולם. מציגה את כל התכניות והטרנדים החדשים בתחום הקולינריה בישראל ובעולם.
צילום: aviva even zohar
על "מכללת השף"
למכללת השף חמישה סניפים מרכזיים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.
תכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטוריות, הלימודים במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לסטודנטים יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי.
במכללה נלמדים מקצועות כמו: לימודי טבחות, למודי בשול מסעדןa carte A l לימודי קונדיטור, לימודי מאסטר, כל זאת לצד קורסים לחובבים כמו: אפית לחם, הכנת שוקולד, עיצוב עוגות, אפיה ועוד. התמחויות וסדנאות לשפים ועוד…
המכללה נמצאת בקשר ישיר עם מסעדות מובילות ומספקת להם באופן שוטף עובדים הנמנים על בוגרי הקורסים. בין המסעדות שנהנות מהסידור הזה הן: קופי בר, בנדיק, ברסרי, רפי כהן, במסעדות של בתי המלון מהגדולים בארץ, שרותי קייטרינג ועוד….
צילום: aviva even zohar
סגל המרצים במכללה מונה מורים פדגוגים מובילים בתחומם, בעלי ניסיון במיטב המוסדות הקולינריים בארץ, המנהלים בעצמם עסקי מזון ומסעדות שף, בוגרי הפרנץ' הקולינרי בניו יורק ו ה cia לצד יועצים וכלכלנים המעניקים יעוץ עסקי לעסקי מזון וקוליניה.
בסיום הקורסים זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. המכללה מעניקה תעודת גמר בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל . מכללת השף המכללה היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. המכללה נחשבת כגדולה ביותר במזרח התיכון. לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצורכי עבודה בארץ, בארצות הברית, אירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
צילום: aviva even zohar
אלפים מבוגרי המכללה נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.
מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך מופנים במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
במכללה שמים דגש גם על לימוד יזמות עסקית שתאפשר לסטודנטים ומי שרוצה לפתוח עסק פרטי ועצמאי, לקבל את כל ההכוונה העסקית הנדרשת מעבר לכישרון ולהצלחה הקולינרית .
לפרטים נוספים:
1-700-700-690