השפים המפורסמים מצרפת בעלי 2 כוכבי מישלן התלהבו מהקוסקוס והחריימה של השפית ענת מלכה ממלון לביא.
3 מהשפים המובילים בענף המסעדנות בצרפת:
> ויסנט אנדריה (Vincent Andrieu)
> סטפאן מיזו (Stephan Miso)
> ז'וליאן פטרבל (Julien Pietravalle)
לכל אחד מהשפים שהתארחו ב"מלון קיבוץ לביא" יש 2 כוכבי מישלן.
במהלך האירוע הכינה שפית המלון ענת מלכה עבורם ארוחה מיוחדת על בסיס המטבח האוריינטלי שכללו מגוון מנות ביניהם: קובה, סיגרים, חריימה, קוסקוס עגל, מטבוחה, מעקוד, מופלטות מתוקות.
השפים הצרפתים התלהבו מאוד מהמנות שהוגשו בייחוד מהחריימה החריף וניגבו את כל הרוטב מהצלחת.
שלום אשכנזי מנכ"ל "מלון קיבוץ לביא" ערך לשפים סיור במטבח עם הסבר מקיף על רזי המטבח הכשר.