כותרות אחרונות
Search

שמוליק סביה מהמטבח של שאול בן אדרת מונה למנהל מסעדת השף סומאק!

שמוליק סביה מנהל מסעדת "סומאק" צילום: יח"צ

 

מהמטבח של שאול בן אדרת לגליל:

שמוליק סביה מונה למנהל מסעדת השף "סומאק"!

 

רכש חדש ומשמעותי למסעדת השף הגלילית – "סומאק" הנמצאת במתחם מלון הבוטיק וילה גליליי בפסגת הר כנען שבצפת. מי שמונה למנהל המסעדה הוא שמוליק סביה, לאחר 20 שנות עשייה קולינארית במרכז הארץ לרבות רשת אטלס, קפה 65 ומסעדת "קימל" של שף שאול בן אדרת, החליט סביה לשנות אווירה ולעלות צפונה.

 

בימים אלו מתגורר שמוליק (39) בישוב הקהילתי אשחר שבמועצה האזורית משגב וכאמור החל לעבוד כמנהל מסעדת השף החדשה בצפת – "סומאק". המסעדה נפתחה לפני כארבעה חודשים כאשר התפריט והיעוץ הקולינארי נעשה על ידי דניאל שליט – בוגר משחקי השף ושף המסעדה – גדי אולשנסקי. כעת שמוליק לצד ניהול המסעדה הינו גם מנהל מזון ומשקאות במסעדה.

 

שמוליק סביה מנהל מסעדת "סומאק" צילום: יח"צ

 

שמוליק סביה: "לאחר 20 שנות פעילות בתחום המסעדנות בתל אביב- ברים, מועדונים ומסעדות החלטתי לשנות אווירה ולעלות לגליל וגם להכנס לתחום המלונאות. בימים אלו אנו שוקדים על תפריט יינות גליליים משובחים- יין זו אהבה גדול שלי וכבר היום האורחים יכולים להנות מיינות משובחים. אני מזמין את הציבור להגיע ולהתרשם ממסעדה גלילית, על טהרת תוצרת גלילית וחומרי גלם טריים" ציין סביה.

 

מסעדת "סומאק" (כשר) – מתחם מלון וילה גליליי בצפת, 0733746163