צילום: funia
"סיפורי מרק" – שבוע המרק הישראלי במגוון מסעדות בעיר אשדוד – 20-26 בפברואר.
החברה לתיירות אשדוד ממשיכה לתת למרק מקום של כבוד ולאחר הפסקה של שנה מקיימת בפעם הרביעית את "סיפורי מרק" – שבוע המרק באשדוד, בו 14 מסעדות בעיר יוסיפו לתפריט שלהן במשך שבוע מנת ספיישל של מרק שהשף או הבעלים אוהבים במיוחד. המרקים ימכרו במסעדות במהלך השבוע במחיר מיוחד של 10 ₪ בלבד.
בעיר אשדוד ימצאו המבקרים את המגוון הרחב ביותר של עמים ועדות. כתוצאה מכך, ב-שבוע המרק יככבו מרקים ממגוון רחב של עדות מוצא. בין המרקים יחכו מרק מינסטרונה איטלקי במסעדת לוצ'נה, מרק שורפה בוכרי ב"מפגש חברים", בורשט במטילדה או מרק עדשים הודי במסעדה נמסטה.
וכמובן שמרק טוב לא חייב להיות רק עדתי, וכך יהיה ניתן גם להזמין מרק אונטריב מעושן בסומקאיט, מרק בוקרים בבילי בוי, מרק דגים בפונצ', מרק עגבניות בברבריני ועוד…
ערב הפתיחה של הפסטיבל יתקיים ב17 בפברואר, בבית אריה קלנג בעיר.
בתפריט: דוכני מרק של כל המסעדות המשתתפות, שיגישו טעימות של מרקים מחממים ומנחמים, מעדות שונות ובשלל טעמים, ובהמשך השפית ועיתונאית הקולינריה מאיה דרין, בסיפורי מרק מחממים ומשעשעים שצברה לאורך השנים, ומופע של הזמר והפזמונאי אביהו מדינה עם מיטב שיריו המוכרים מקריירה שנפרשת על פני עשרות שנים.
"סיפורי מרק" – שבוע המרק הישראלי במסעדות אשדוד, 20-26 בפברואר, במגוון מסעדות.
ערב גאלה לפתיחה – 17 בפברואר בשעה 19:00, בבית אריה קלנג (יאיר 2).
מחיר לאדם: 110 ₪. מספר המקומות מוגבל.