כותרות אחרונות
Search

FOOD EXPO 2016 כנס מקצועי של פתרונות וחדשנות קולינארית לשוק המקצועי

FOOD EXPO 2016 כנס מקצועי של פתרונות וחדשנות  קולינארית לשוק המקצועי, יתקיים ביום שני ה-16/11/15 בין השעות 12:00-19:00, באולם התצוגה של חברת נעמן בראש העין.

באירוע המוביל יושקו בשורות חדשניות מתעשיית המזון בישראל, יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון לצד חידושים בציוד, כלי בישול, כלי הגשה וטכנולוגיות מיוחדות למלונאות, מסעדות, ענפי האירוח השונים  וכלל השוק המקצועי.

 

הכנס שיוצא לדרך ביוזמתם של חברת Chef's Club Israel וחברת "נעמן", מיועד לקהל המקצועי וצפויים לקחת בו חלק מאות שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, טבחים, מנהלי רכש, מנהלי מזון ומשקאות, בעלי חברות קייטרינג ועוד.

בין החברות הראשיות שיציגו בכנס ניתן למצוא את: אסם נסטלה, מעדני מיקי, יקבי בנימינה, וורולקר, תמרה רטבים, נעמן פרופשיונל, בית השטרודל, מזרח ומערב, CHEF WORKS  , לחם חם ועוד.

FOOD EXPO 2016  הינו יריד מקצועי המהווה פלטפורמה מרכזית למפגש מקצועי ונטוורקינג בין יצרנים, יבואנים, אנשי מקצוע מענף המזון והמשקאות. בנוסף צפויות   להסגר עסקאות מסחריות בין המציגים ביריד לבין האורחים המייצגים את השוק המוסדי.

אודות משתתפי היריד:

אסם נסטלה פרופשיונל– מציגה חידושים בקטגורית הביצים המפוסטרות עם מוצרי חברת צ'אם. בזמן שהביצים הפכו לחומר גלם בסיסי בכל מטבח, השימוש בביצים מפוסטרות במטבח המקצועי נמצאות במגמת עלייה מתמשכת בשנים האחרונות, בעקבות שיפור ונוחות במטבח המקצועי לצד התייעלות ב- food costing (אין צורך לשבור או לקלף, אין פחת ועושים שימוש בכמות מדודה, אחסון בכל מקרר, אין סיכון לזיהום של חיידקי ליסטריה או סלמונלה ואין בעיית כשרות).

הביצים המפוסטרות של צ'אם מהוות בסיס למגוון שימושים במטבח המקצועי: חביתות, פשטידות, בצקים, עוגות, פסטות, מיונז, עוגות, קצפת, מוסים, רטבים, גלידות, ביצים קשות (מקולפות) וחביתות קפואות. כשרות בד"צ העדה החרדית ובעל"ז .

food expo 6

השף חי שוורץ ושחר שאטי מבעלי Chef's Club Israe

רשת 'נעמן', המובילה את עולם הבישול והאירוח יוצאת במהלך אסטרטגי ומקימה תת רשת בתוך חלק מחנויות 'נעמן' שבה ימכרו לראשונה לקהל הרחב והמקצועי, פתרונות לעבודה מקצועית ונוחה בתחום הכלי האוכל, הבישול ואביזרים, החל מכלי אוכל מחוזקים, כלי בישול גדולים, סכינים ועוד מוצרים משלימים שעד כה היו מיועדים לשוק המקצועי והמוסדי בלבד.

כפיילוט ראשון נבחרה חנות נעמן בכיכר מלכי ישראל-ת"א ששופצה ועוצבה לצורך המהלך החדש. החנות מעוצבת ומתאפיינת בחלוקה למתחמים המאפשרים מענה מלא לצרכי המטבח. השבוע נפתחה חנות נוספת בתלפיות-ירושלים באותה מתכונת ועד סוף 2016 תפתחנה עוד כ – 6 חנויות נוספות במקומות מרכזיים ברחבי הארץ בעלות של כמיליון ₪.   

הכלים של נעמן מאופיינים באיכות, בעמידות ובחוזק של כלי מטבח מקצועיים, בין המותגים המובילים אותם מייצגת הרשת ניתן למצוא מותגי ענק אירופיים בינלאומיים המובילים בעולם בתחום כלי המטבח והבישול: מותג MONETA מחבתות וסירים ומותג SITRAM –סירי לחץ יוקרתיים ואיכותיים המיוצרים במפעל בצרפת שהוקם ב-1960 , BORCAM  תבניות זכוכית עמידה (תורכיה) , Felli , KOMAX, BIOKIPS  ועוד..

 foodexpo 1

תמרה רטבים- משיקה מוצר חדשני בשוק הישראלי, מוצר טבעוני, ללא לקטוז וללא טעמי לוואי. רוטב אלפרדו פרווה הבנוי כרוטב שמנתי במרקם סמיך אשר נותן ללקוח מגוון אפשרויות של עבודה בין אם שימוש ישיר או כחומר גלם לעיבוי, הסמכה, הקרמה ועוד. המוצר מגיע בגלון של 4 ליטר, דורש קירור ומומלץ לנער לפני השימוש.

יתרונות המוצר: הסמכה, רביכה, הקרמה, טבעוני, פרווה, ללא גלוטן ( אך מיוצר בסביבה גלוטנית ), ללא לקטוז, עמיד בחום, עמיד בקור, לא מתפרק בחמום גבוה והכי חשוב – מוכן לעבודה כמו שהוא.

הרוטב ממלא צורך של תחליף לשמנת פרווה ומהווה פריצת דרך בתחום של התחליפי שמנת.

foodexpor 2

חברת וורולקר- חברת וורולקר הוקמה מתוך עולם מתן השירות ומתוך הבנה מהם הצרכים האמתיים הדרושים בכל מטבח מקצועי ותעשייתי. החברה מתמחה במתן ייעוץ ופתרונות לתנורים, מדיחי כלים, מקררים, צ'יפסרים, תנורי פיצות, קוצצים ועוד. הבשורה החדשה מבית וורולקר הנה הGRILLVAPOR  מתוצרת ARRIS איטליה. מדובר במערכת יוצאת דופן לצליית מזון מלמעלה ומלמטה , בו זמנית,  עם אופציה בלעדית לחיבור דוקרן טלמפרטורה. ניתן לבשל בה בשר, דגים, ירקות וגבינות, בבישול בריא וטבעי, במחצית מן הזמן שנדרש .

foodexspo 3

יקבי בנימינה- בתום 60 שנות פעילות כרמי היקב פרושים לאורכה ולרוחבה של ישראל: מרמת הגולן, דרך הכרמים המשובחים בגליל העליון (כרם בן זמרה, עלמה ועמק קדש) והגליל תחתון (אזור כפר תבור), דרך אזור הרי ירושלים וכרמי יוסף ועד לכרמים הדרומיים. לקראת האירוע משיק היקב 2 יינות חדשים שניתן יהיה לטעום אותם באירוע:

בנימינה רזרב קברנה סוביניון- יין אדום יבש, מדובר בזן אציל היוצר את אחד היינות האיכותיים של היקב. ענבי היין נבצרו בכרמים הנטועים בשני אזורים סמוכים: הגליל העליון, על מצע של קרקע בזלתית מאווררת ואדמת טרה רוסה על גיר קשה; ורמת הגולן, על אדמה בזלתית עמוקה ומנוקזת. שני אזורים אלה מצטיינים באקלים קריר, בהפרשי טמפרטורות חדים בין יום ללילה וברמת לחות נמוכה. תנאים אלו מאפשרים הבשלה ארוכה והתפתחות טובה של רכיבי צבע הענב וחומרי הארומה והטעם והיין השני בנימינה רזרב סמיון 2014  שענבי היין נבצרו מרמת סירין – גליל תחתון ומהגלבוע .

food expo 5

שף וורקס – חברת שף וורקס נוסדה בשנת 1962 ופועלת כיום ב- 64  מדינות ברחבי העולם. החברה מתמחה בייצור ביגוד קולינרי באיכות גבוהה מהטובים בעולם. בין פריטי הקולקציה החדשה שיושקו ביריד תוכלו למצוא ג'קטים  הנעשים בשיטה החדשה , הנקראים בדים קלים אשר שף וורקס החברה היחידה בעולם שמייצרת אותם והבד הינו פטנט רשום של החברה וכן סינרים מקצועיים, מכנסי שף, ג'קטי שף בשלל בדים וצבעים ועוד.

foodexspor 4

חברת "מעדני מיקי"- יצרנית הסלטים ומוצרי הדגים המובילה בישראל, מציעה מגוון פתרונות מוצרי דגים ייעודיים לשוק המוסדי. "מעדני מיקי" מציעה מגוון סלטי טחינה וחומוס זוכי מבחן הטעימה הארצי ופיתוחים חדשים בתחום מעדני הדגים הכוללים "רוסט טונה מעושן" ו"רוסט סלמון מעושן" – מעדני דגים דמוי פסטרמה, אניני טעם ומשובחים.  לדברי רוני ארביב, מנהל השיווק והמכירות של "מעדני מיקי", החברה מייצרת ומשווקת כיום מעל ל-60% מתוצרתה עבור הענף המוסדי בישראל. מוצרי החברה נמצאים בשימוש ע"י כוחות הביטחון, חברות תעופה, בתי מלון, חברות מזון, חברות הסעדה ומסעדות רבות. "אנו שמחים להציג את מוצרינו החדשים בתערוכה עבור קהל זה, גם כדי לשמוע דרישות ולפתח עבורו מוצרים חדשים".

foodexpo 4

מזרח ומערב – החברה המובילה בישראל המתמחה ביבוא, שיווק מכירה והפצה של אוכל וחומרי גלם אסיאתי ומוצרי גורמה לשוק המקצועי והקמעונאי, שתציג מגוון רטבים מארצות המזרח והמערב בהם: מקלוני אורז ללא גלוטן, קרם קוקוס ועוד.

FOOD EXPO 2016 יוצא לדרך לראשונה ביוזמת מועדון "Chef's Club Israel  " אשר נוסד בשנת 2014 על ידי השף חי שוורץ ואיש העסקים וחובב הקולינריה שחר שאטי. כיום מהווה המועדון בית מקצועי הדואג לקידום מעמד השף בארץ ובעולם.

FOOD EXPO 2016 יריד מקצועי של פתרונות וחדשנות

קולינארית לשוק המקצועי, יתקיים ביום שני ה-16/11/15 בין השעות 12:00-19:00, באולם התצוגה של חברת נעמן בראש העין, רחוב שבזי 26 ראש העין.