מסעדות
מלון וולדורף אסטוריה ירושלים מזמין את הקהל הרחב לחגוג בארוחת בוקר מפנקת עם מגוון מנות "EGG'S BENEDICT", בין התאריכים 19.5 –31.5.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/05/2024
פסטיבל "EGG'S BENEDICT" במלון וולדורף אסטוריה – צילום: אורטל חזן פסטיבל "EGG'S BENEDICT"...
לרגל ציון יום ההולדת שנה של כפיר ביבס, הוכנסה לתפריט במסעדת פטרה מנת "מרק ג'ינג'י"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/01/2024
מסעדת "פטרה" חדש מנת "מרק ג'ינג'י" – צילום: יח"צ לרגל ציון יום ההולדת שנה של...
חב' ההסעדה "עידית", "מקבוצת מלונות דן פותחת עוד שני סניפים של רשת ההמבורגרים החדשה "Edison" למקומות העבודה.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/10/2020
צילום: יח"צ "Edison – המבורגר קצבים" חב' ההסעדה "עידית", "מקבוצת מלונות דן...
לכבוד כניסתה של שנת 2020 משיקה רשת "Black" שתי מנות המבורגר חדשות !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"24/12/2019
חדש ברשת "Black" של 2020. לכבוד כניסתה של שנת 2020 משיקה רשת "Black" שתי מנות המבורגר...
חול המועד פסח במסעדת הביסטרו הים תיכונית "מדיטה" בניצוחו של שף מוטי אוחנה.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"04/04/2019
חול המועד פסח במסעדת הביסטרו הים תיכונית "מדיטה" בניצוחו של שף מוטי אוחנה. בחול המועד...
לרגל הקיץ רוסטיקו מארחת לחודשיים של פסטיבל את מותג המשקאות הייחודי גליאנו אפרטיבו
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"04/07/2018
מסעדת "רוסטיקו" שמחה להציג: פסטיבל גליאנו אפרטיבו עם מגוון קוקטיילים חדשים לרגל...
במסעדת גורדוס בחולון, חוגגים את יום השוקולד הבינלאומי עם המבורגר מסעיר ברוטב שוקולד לבן
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/07/2018
יום השוקולד הבינלאומי 7/7/18 במסעדת גורדוס בחולון, חוגגים את יום השוקולד הבינלאומי...
לרגל יום העצמאות האמריקאי – במסעדת "עראיס" 1+1 על ההמבורגרים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/06/2018
1+1 על ההמבורגרים לרגל יום העצמאות האמריקאי ARAIS שבמתחם שרונה מרקט בתל אביב הינה מסעדת גריל...
רשת "מסעדות "אחלה" מארחת את חיילי צה"ל ואנשי כוחות הביטחון במדים בימים שלישי ורביעי שלפני יום העצמאות 17.4.18 ו- 18.4.18
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/04/2018
רשת "מסעדות "אחלה" מארחת את חיילי צה"ל ואנשי כוחות הביטחון במדים בימים שלישי ורביעי...
יקבי רמת הגולן מתארחים ב"אגתה" לטעימת יין וגבינות שנוגעת בכל החושים – יום ראשון 15.4.18 ב 19.30
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/04/2018
יקבי רמת הגולן מתארחים ב"אגתה" לטעימת יין וגבינות שנוגעת בכל החושים יום ראשון 15.4.18 ב 19.30...