קולינריה
לנסוע לסדנת בשרים בדרום אמריקה בלי לעזוב את הארץ
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"24/04/2017
"דרום אמריקה" – בשרים לגריל ואסאדו: על תאוות בשרים ואחוות חברים "דרום אמריקה"...
"מכללת השף" מזמינה אתכם להשתלם בתחום הקולינריה ולהפוך את אהבתכם להכנת אוכל למקצוע
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"23/04/2017
"מכללת השף" מזמינה אתכם להשתלם בתחום הקולינריה אוהבים לבשל? מקבלים מחמאות על האוכל...
מתחם הבירה "ויינשטפן" "1040" בנמל תל אביב מארח את השף דניאל זך – 27-28 לאפריל
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"23/04/2017
מתחם הבירה "ויינשטפן" "1040" בנמל תל אביב מארח את השף דניאל זך לרגל יום ה"פרעצל"...
לכבוד חגיגיות יום העצמאות ה 69 לישראל, משיק מותג הבירה "טובורג" בישול מיוחד וחגיגי, עשיר בטעם ועוצמתי במיוחד !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"23/04/2017
ח ד ש מ – TUBORG ! בישול חגיגי מלתתי בוטיק אותנטיים -העשויים בעבודת יד, 6.9% אלכוהול מחווה...
חברת התעופה אייר אירופה זכתה בפרס היוקרתי בתחרות פרסי Hospitality Onboard
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/04/2017
חברת התעופה אייר אירופה זכתה בפרס היוקרתי בתחרות פרסי Hospitality Onboard בקטגוריית המזון המוגש...
בשורה לחולי הצליאק והנמנעים מגלוטן
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/04/2017
בשורה לחולי הצליאק והנמנעים מגלוטן ליב מציגה מגוון רחב של מוצרים "ללא גלוטן" חברת...
יקב בן חיים מציע לכם את היין המושלם לליל הסדר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/04/2017
יקב בן חיים מציע לכם את היין המושלם לליל הסדר ליל הסדר כבר ממש מעבר לפינה ולרגל החג שמוקדש...
בכירי וזכייני רשת BBB טסו לברצלונה לסיור קולינארי משולב בלימודים והנאה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/04/2017
רשת BBB כובשת את ברצלונה בכירי וזכייני הרשת טסו לברצלונה לסיור קולינארי המשלב לימודים והנאה ...
סיור עיתונאים בשלושה מפעלים של תעשיית מזון קטנה עם הישגים גדולים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"02/04/2017
תעשיית מזון קטנה, הישגים גדולים בישראל הולכת ומתפתחת תעשיית מזון קטנה ואיכותית במיוחד על פי...
יקב חבל יהודה מציג יינות איכותיים לחג הפסח
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/04/2017
יקב חבל יהודה מציג יינות מובחרים לפסח 2017 יקב חבל יהודה הוקם בשנת 2011 במטרה לייצר יינות באיכות...