קולינריה
"המוגזמות" של דומינו'ס פיצה בשלושה טעמים שונים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"07/07/2015
דומינו'ס פיצה יוצאת במהדורה מוגזמת לקיץ: "המוגזמות" של דומינו'ס: התוספות שאתם אוהבים,...
מתכון: מוס שוקולד ואבוקדו טבעוני באדיבות רשת "ניצת הדובדבן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/07/2015
מוס שוקולד ואבוקדו טבעוני באדיבות רשת "ניצת הדובדבן" מפתיע בטעמו הרך, מומלץ לא לפספס את...
מחפשים פעילות יצירתית וכיפית עם הילדים בחופש הגדול ? הפתרון "בר אל"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/07/2015
צילום: אופיר בן טל מחפשים פעילות יצירתית וכיפית עם הילדים בחופש הגדול ? חברת "בר אל"...
חברת התה "סרמוני" מציגה מתכונים נהדרים להכנת משקאות תה צוננים ומרווים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"05/07/2015
לכבוד הקיץ: חברת התה "סרמוני" מציגה מתכונים נהדרים להכנת משקאות תה צוננים ומרווים...
סדנאות בישול לילדים ברשת BBB
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"05/07/2015
צילום אסף לוי סדנאות בישול לילדים ברשת BBB רשת BBB, תערוך החל מה – 20/7/15 ועד סוף אוגוסט, סדנאות...
4 ביולי בפאב האירי 'אוסקר ווילד' – מגוון בירות אמריקאיות משובחות לצד קציצות בשר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"02/07/2015
4 ביולי בפאב האירי 'אוסקר ווילד' מגוון בירות אמריקאיות משובחות לצד קציצות בשר עסיסיות...
"יקבי ירושלים" משיקים יינות חדשים בסדרת "וינטג"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"02/07/2015
"יקבי ירושלים" משיקים יינות חדשים בסדרת "וינטג" וינטג' אמרלד ריזלינג/מוסקט וינטג'...
רשת בנדורה משיקה את יום השווארמה הלאומי!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/07/2015
רשת בנדורה משיקה את יום השווארמה הלאומי! היום יום חמישי 18.6.15 בשעה 19:00 תקיים רשת "בנדורה"...
משלחת של מומחי יין מסין – בביקור ב"יקב רימון"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"29/06/2015
בתאריך 4.6.15, הגיעה קבוצה של מובילי דעת קהל ומומחי יין מהמוביליםבסין לביקור ביקב ומרכז המבקרים...
קוקטייל אלכוהולי מצנן לקיץ מתאים במיוחד לחום הכבד
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"29/06/2015
קוקטייל אלכוהולי מצנן לקיץ מתאים במיוחד לחום הכבד. המתכון מאת זיו מנור, באדיבות וודקה ואן...