קולינריה
חדש על המדף – אבקת חלבון מי גבינה "PURE WHEY HD" לספורטאים.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/11/2020
חדש על המדף – אבקת חלבון מי גבינה "PURE WHEY HD" לספורטאים. סדרה חדשה של אבקת חלבון...
"עוף טוב" מציעה מתכון של טוסט כריך סלמי איטלקי חם כי בין "ZOOM" ל- "ZOOM" לא חייבים לצום!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/11/2020
צילום: דן פרץ בין "ZOOM" ל- "ZOOM" לא חייבים לצום! "עוף טוב" מציעה מתכון של טוסט...
"שופרסל" מרחיבה את נוכחותה בשוק תחליפי הבשר!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"26/10/2020
"שופרסל" מרחיבה את נוכחותה בשוק תחליפי הבשר! משיקה סדרת ארוחות מוכנות מן הצומח תחת...
רשת "מחסני השוק", מכריזה על מסיבת לקוחות לשבוע הקרוב, למשלמי כרטיס אשראי Wincard+ מבית "max"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"26/10/2020
צילום: סטודיו מחלקת השיווק מחסני השוק רשת "מחסני השוק", מכריזה על מסיבת לקוחות...
לכבוד יום הטבעונות העולמי, חברת "משומשו", מגישה לכם, מתכון חגיגי עם גבינות טבעוניות.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"26/10/2020
צילום: אביתר ניסן חוגגים טבעונות. לכבוד יום הטבעונות העולמי, חברת "משומשו", מגישה...
המרענן הרשמי של הסתיו – גלידת אבוקדו.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"26/10/2020
המרענן הרשמי של הסתיו – גלידת אבוקדו. שיתוף פעולה בין תאגיד 'צמח אבוקדו' ל'גלידיס'...
חדש על המדף – חברת "עוף טוב" מציגה מוצרי עוף עם סימון תזונת ירוק.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/10/2020
עוף טוב – עוף טרי בסימון ירוק – צילום: סטודיו "עוף טוב" "עוף טוב" מציגים...
חדש בקולינריה – "דומינו'ס פיצה" מרחיבה את סדרת ה- "Cheesy Crust" עם שני טעמים חדשים!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/10/2020
צילום – דן פרץ "דומינו'ס פיצה" מרחיבה את סדרת ה- "Cheesy Crust" עם שני טעמים חדשים!...
"תבואות" מציגה "חיטת פריקי".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/10/2020
צילום: אייל גרניט "תבואות" מציגה "חיטת פריקי" "תבואות" מציעה לכם ליהנות...
חדש על המדף – חברת ברימאג משיקה אופה לחם דיגיטלי של המותג "CHROMEX".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/10/2020
אופה לחם "brimag" – צילום: אסף לוי התגעגעתם לריח של מאפייה? חברת ברימאג משיקה אופה לחם...