מתכונים
חדש על המדף – ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה מבית "אינובשטן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/11/2015
הדבר האהוב עלינו בערמונים הוא שזה גם ממתק וגם טבעי לגמרי, גם מתוק כמו שקולד וגם עם רמה תזונתית...
"הטחנות הגדולות של א"י" השיקה לכבוד חג החנוכה אריזה מעוצבת וחגיגית לקמח לבן בהיר – להכנת סופגניות לחג
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/11/2015
סדרת "החגים" שפיתחה החברה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar...
"חוות תקוע" מחממת לכם את החורף עם "לקט פטריות למרק" להכנת מרקים ותבשילים מעולים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/11/2015
"חוות תקוע", המתמחה בגידול ושיווק פטריות וירקות מיוחדים, משווקת לחורף "לקט פטריות...
מתכון לסופגניות ביס בליווי טופינג ממכר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/11/2015
מאת אינה קראבצקי עבור המותג הקולינארי "מאסטר שף" המרכיבים: 1 כוס קמח תופח "מאסטר...
"טעמים" משיק סדרה מיוחדת של חומצי פירות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"12/11/2015
מותג "טעמים", המתמחה בשמן זית וחומצים, של חברת "ג.מ טעם הארץ", משיק בימים אלה סדרה...
מתכון: לביבות טונה, בטטה ותפוחי אדמה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/11/2015
באדיבות: סטארקיסט מצרכים: 3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן קנולה (מסוננות. כדאי לשמור את השמן בצד...
מתכון להכנת שוארמה ביתית, באדיבות חברת "אוכל ביתי ניר עציון"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"18/10/2015
השוארמה נכנסת הביתה! אלי פרץ, השף של חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה בשירותי הסעדה...
מתכון לעוגת לואקר חגיגית
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"11/10/2015
הרכיבים לתחתית העוגה: לואקר קואדרטיני בטעם טירמיסו – אריזת 250 גרם 50 גרם חמאה מומסת הרכיבים...
"חוות תקוע", המשווקת פטריות וירקות מיוחדים מתגייסת לקידום המודעות למאבק בסרטן השד
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/10/2015
"חוות תקוע", המשווקת פטריות וירקות מיוחדים, מקדמת את המודעות למאבק בסרטן השד. במהלך חודש...
לרגל חג סוכות: קוקטיילים חגיגיים על בסיס תאנים, תמרים, גויאבה ורימון
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/10/2015
חברת יורו סטנדרט, יבואנית רוסקי סטנדרט לישראל, מציעה אופציות של משקאות לחג, שרקח אבי...









